Αρνείται τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας ο Μπολσονάρου: «Διαχειριστήκαμε σωστά την πανδημία»
«Δεν είμαστε ένοχοι για απολύτως τίποτα», δηλώνει πρόεδρος της Βραζιλίας σχετικά με τις κατηγορίες που του προσάπτει η Γερουσία
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου αντέδρασε με περιφρόνηση στις βαριές κατηγορίες της κοινοβουλευτικής ερευνητικής επιτροπής (CPI) της Γερουσίας της Βραζιλίας για τις πολιτικές του στη διαχείριση της πανδημίας από την οποία έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι στη χώρα, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι «ένοχος για απολύτως τίποτα».
«Δεν είμαστε ένοχοι για απολύτως τίποτα, γνωρίζουμε ότι ενεργήσαμε σωστά από την αρχή», είπε κατά τη διάρκεια μιας τελετής στην Πολιτεία Σεαρά (βορειοανατολικά).
Νωρίτερα σήμερα η CPI ζήτησε την άσκηση δίωξης σε βάρος του Μπολσονάρου για δέκα «προμελετημένα» αδικήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19, μεταξύ των οποίων είναι και αυτό του «εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού