Η εταιρεία Facebook, ο κολοσσός των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε απόψε ότι διέγραψε λογαριασμούς του κινήματος των αντιεμβολιαστών στη Γερμανία, το οποίο αντιτίθεται στους περιορισμούς για την αναχαίτιση της πανδημίας της Covid-19.
Το μέτρο αυτό, δέκα ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία, αφορά επίσης και τους λογαριασμούς του κινήματος στο Instagram.
Η εταιρεία εξήγησε ότι τα μέλη του κινήματος Querdenker («ελεύθερα σκεπτόμενοι») αναρτούσαν «λανθασμένες» πληροφορίες για την υγεία, ρητορική μίσους και υποκινούσαν σε βίαιες ενέργειες. Επισήμανε μάλιστα ότι τα μηνύματα στους λογαριασμούς αυτούς υποστήριζαν ότι «οι περιορισμοί που αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση κατά της Covid-19 αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου με στόχο να στερηθούν οι πολίτες τις ελευθερίες και τα θεμελιώδη δικαιώματά τους».
Το κίνημα αυτό οργανώνει διαδηλώσεις κατά των περιοριστικών μέτρων, συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες άτομα σε κάποιες από αυτές.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.