Μαϊάμι: Εν ψυχρώ δολοφονία τουρίστα - «Χόρευε πάνω στο άψυχο σώμα του», λένε μάρτυρες

Μαϊάμι: Εν ψυχρώ δολοφονία τουρίστα - «Χόρευε πάνω στο άψυχο σώμα του», λένε μάρτυρες

Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να προστατέψει το ενός έτους παιδί του - «Δεν καταλάβαινα τι έκανα, βρισκόμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών», εξηγεί ο δράστης

AP21237576004493
Σοκάρει περιστατικό που διαδραματίστηκε το βράδυ της Τρίτης σε εστιατόριο του Μαϊάμι Μπιτς, όταν ένας 22χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τουρίστα και στη συνέχεια... χόρεψε πάνω στο άψυχο σώμα του θύματος, που προσπάθησε να προστατέψει το μόλις ενός έτους παιδί του από τα πυρά.

Δράστης είναι ο 22χρονος Ταμάριους Μπλερ Ντέιβις από την πολιτεία της Τζόρτζια και φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης σε βάρος του 21χρονου Ντάστιν Γουέικφιλντ.

miami-shooting-03-1__1_
miami-shooting-09


Αυτόπτες μάρτυρες που γευμάτιζαν εκίνη την ώρα στον χώρο του εστιατορίου «La Cerveceria de Barrio», δήλωσαν πως παρακολούθησαν έντρομοι την εν ψυχρώ δολοφονία. «Αμέσως μετά τον πυροβολισμό, άρχισε να χορεύει πάνω του», είπε ένας εξ αυτών.

«Ο Γουέικφιλντ είχε πάει να κάνει τις διακοπές του εκεί. Μόλις είδε ότι κινδύνευε από πυρά αγνώστου προσπάθησε να προστατέψει τον ενός έτους γιο του από τους πυροβολισμούς», είπε η οικογένειά του σύμφωνα με το New York Post.

miami-shooting-06


Βίντεο κατέγραψε τον δράστη την στιγμή που χόρευε πάνω στο πτώμα του άτυχου άνδρα, ο οποίος χαμογελούσε καθ' όλη τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ παράλληλα οι πελάτες του εστιατορίουούρλιαζαν. 

miami-wakefield-shooting-04
Κλείσιμο


Ο δράστης μάλιστα φερεται να τραυμάτισε έναν ακόμη πελάτη, η υγεία του οποίου δεν διατρέχει κίνδυνο σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας. Το όνομα του δεύτερου θύματος δεν δημοσιοποιήθηκε.

miami-shooting-02


Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που τον ανάγκασαν να αφήσει το όπλο του και να παραδοθεί. Στη συνέχεια συνελήφθη και εξήγησε ότι είχε καταναλώσει ψυχοτρόπες ουσίες, οι οποίες τον έκαναν να λειτουργήσει παράλογα, με αποτέλεσμα να προβεί στην αποτρόπεα πράξη.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Κοντά στο μίνι lockdown άλλες 10 περιοχές - Έρχονται μέτρα για να μην ξεφύγει η διασπορά

Εκπρόσωπος Ταλιμπάν στο Mega: Ο Ερντογάν θα έχει ενεργό ρόλο στο Αφγανιστάν

Ολυμπιακοί Αγώνες... Τεμπελιάς για 10η χρονιά στο Μαυροβούνιο: Οι προκλήσεις - 52 ώρες ξαπλωμένοι οι συμμετέχοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης