Βρετανία: Επιχειρηματίας και πολέμιος του lockdown πίσω από την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης του Χάνκοκ;

Βρετανία: Επιχειρηματίας και πολέμιος του lockdown πίσω από την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης του Χάνκοκ;

Προώθησε το ροζ υλικό με το καυτό φιλί σε δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ

000_9D89NC
Πολιτικά είναι πιθανότατα τα κίνητρα της διαρροής του υλικού με το καυτό φιλί του πρώην υπουργού Υγείας, Ματ Χάνκοκ, στη κρυφή ερωμένη και σύμβουλό του, Τζίνα Κολαντάτζελο, που τον οδήγησε εκτός κυβέρνησης Τζόνσον.

Βρετανίδα δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι, ένας επιχειρηματίας της προώθησε τα πλάνα με τον Χάνκοκ να φιλάει παθιασμένα τη Τζίνα στο διάδρομο του πολιτικού του γραφείου στις έξι Μαίου, πέντε ημέρες πριν ξεσπάσει το ροζ σκάνδαλο προκαλώντας πολιτικό σεισμό στη γηραιά αλβιώνα.

Η ίδια πάντως το είχε απορρίψει ως fake (ψεύτικο). Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», στόχος της διαρροής θα μπορούσε να είναι η απομάκρυνση του Ματ Χάνκοκ από την κυβέρνηση.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, ο επιχειρηματίας προώθησε το ροζ υλικό στην δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ Isabel Oakeshott, πέντε ημέρες πριν από τη δημοσίευση των σχετικών φωτογραφιών στην εφημερίδα «Sun». Πρόκειται για έναν εξαιρετικά επιτυχημένο επιχειρηματία και ακτιβιστή κατά του lockdown, ο οποίος ήταν οργισμένος από τον χειρισμό της κυβέρνησης Τζόνσον αναφορικά με την πανδημία.

Αρχικά πάντως, είχαν κυκλοφορήσει φήμες στο Λονδίνο ότι το υλικό που «έκαψε» τον Χάνκοκ, το είχε προωθήσει ένας αδίστακτος φύλακας ή ένας υπάλληλος που είχε πρόσβαση στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένες στο γραφείο του πρώην υπουργού Υγείας.

Η δημοσιογράφος Oakeshott αποκάλυψε στο βρετανικό περιοδικό «The Spectator» ότι ο εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας ήθελε να εκθέσει τον Ματ Χάνκοκ για υποκρισία σε ότι αφορά την διαχείριση της πανδημίας.

Κλείσιμο
Ωστόσο, προτίμησε να μην το δημοσιεύσει καθώς θεώρησε ότι ήταν «πειραγμένο». Σε αυτό είχε συμφωνήσει και ο σύντροφός της. Από την πλευρά της, η Βικτόρια Νιούτον, εκδότρια της εφημερίδας «The Sun», που έβγαλε πρώτη το καυτό φιλί Χάνκοκ - Κολαντάτζελο, δήλωσε αναφορικά με την πηγή της: «Η πηγή μας είπε ότι είχε πλάνα με τον Ματ Χάνκοκ να φιλάει τη λαμπερή σύμβουλό του Τζίνα Κολαντάντζελο στις 6 Μαΐου στο γραφείο του στο Ουέστμινστερ»...

Η Νιούτον κάλεσε στο τηλέφωνο τον Χάνκοκ, γεγονός που τον οδήγησε να παραδεχτεί στη σύζυγό του Μάρθα ότι είναι ερωτευμένος με την σύμβουλό του κι ότι την αφήνει στα κρύα του λουτρού, σχολιάζει η εφημερίδα «Daily Mail». «Δεν θα αποκαλύψω λεπτομέρειες για το τηλεφώνημα, αλλά του είπα ότι είχαμε το υλικό κι ότι θα το δημοσιεύσουμε γιατί πάνω απ΄όλα μπαίνει το δημόσιο συμφέρον», πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκινητική επανένωση για Χάρι και Ουίλιαμ στα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Λαγουβάρδος στο protothema: «Θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία σήμερα» - 43άρια τώρα σε Κάντζα Αττικής, Χανιά, Σπάρτη

ΕΜΑ: Τα τέσσερα εμβόλια που χορηγούνται στην ΕΕ προστατεύουν από τη μετάλλαξη Δέλτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης