Daily Mail: Ο γιος του Μπάιντεν ηχογράφησε τον εαυτό του να ομολογεί ότι κάπνιζε «κρακ» όταν ήταν φοιτητής

Daily Mail: Ο γιος του Μπάιντεν ηχογράφησε τον εαυτό του να ομολογεί ότι κάπνιζε «κρακ» όταν ήταν φοιτητής

Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ παραδέχεται ότι  έκανε χρήση ουσιών όταν ήταν δευτεροετής φοιτητής, μαζί με τον «ήρωα των πολιτικών δικαιωμάτων Μάριον Μπάρι, ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος της Ουάσιγκτον, πριν μπει στην φυλακή για χρήση ναρκωτικών

hunter_ekso
Tο «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας Μπάιντεν, Χάντερ, καυχιέται ότι καπνίζει τακτικά κρακ με τον εκλιπόντα δήμαρχο της Ουάσινγκτον, Μάριον Μπάρι, σε μπαρ της Τζορτζτάουν όταν ήταν φοιτητής, σε ηχητικό ντοκουμέντο που περιήλθε στα χέρια της Daily Mail.

O ίδιος ο Χάντερ είχε ηχογραφήσει την τηλεφωνική συνομιλία μ' ένα φίλο του που δεν κατονομάζεται το 2019. Ο 51χρονος Χάντερ ακούγεται να παραδέχεται ότι έκανε χρήση κοκαΐνης με τον Μάριον Μπάρι, έναν αγωνιστή των ίσων δικαιωμάτων -ο οποίος απεβίωσε το 2014, έχοντας χάσει την καλή φήμη του μετά από τις καταδίκες του για χρήση ναρκωτικών. 

«Ξέρεις τι, στην πραγματικότητα κάπνιζα κρακ με τον Μάριον Μπάρι, ορκίζομαι στον γ... θεό», ακούγεται να λέει ο Χάντερ στο ηχητικό ντοκουμέντο που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του. «Συνήθιζε να έρχεται σε μπαρ της Τζορτζτάουν και να πίνει αλκοόλ. Στη συνέχεια πήγαινε στο μπάνιο», συνεχίζει ο Χάντερ.

Η παραδοχή αυτή του γιου του Μπάιντεν έρχεται σε αντίθεση με τα όσα ισχυριζόταν στο παρελθόν -ότι η σύλληψή του στη διάρκεια της εφηβείας, τον είχε φοβίσει σε τέτοιο βαθμό που είχε αποφύγει την χρήση ναρκωτικών μέχρι το κολέγιο. Ο Μπάρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 78 ετών, τον Νοέμβριο του 2014, πέρασε έξι μήνες στην φυλακή αφότου συνελήφθη για χρήση ναρκωτικών από το FBI τον Ιανουάριο του 1990.

Σε τηλεφωνική κλήση με ημερομηνία 5 Ιανουαρίου του 2019, ο Χάντερ χλευάζει μάλιστα τον φίλο του ως «ρατσιστή», επειδή διερωτάται αν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έκανε χρήση κοκαΐνης. Στη συνέχεια ο Χάντερ του λέει ότι κάπνίζε κρακ με τον Μάριον Μπάρι, ήρωα των πολιτικών δικαιωμάτων και πρώην δήμαρχο της Ουάσινγκτον.

«Μήπως ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έκανε χρήση κοκαίνης; Δεν ξέρω», λέει ο φίλος του Χάντερ στο τηλέφωνο. «Με έναν Ινδό και έναν μαύρο». «Ω, δες, είσαι τόσο ρατσιστής... », απάντησε ο Χάντερ. «Όχι όχι, θεέ μου», του απαντά ο Χάντερ. «Είσαι τόσο γ...αστείος».

«Αυτό έκανε ο δήμαρχος της Ουάσινγκτον... Μάριον Μπάρι», του λέει ο φίλος του. «Ξέρεις τι, στην πραγματικότητα κάπνιζα κρακ με τον Μάριον Μπάρι, ορκίζομαι στον γ... θεό», παραδέχθηκε τότε ο Χάντερ.


Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης: «Από την ΕΕ ζητάμε αλληλεγγύη και ρητή αναγνώριση των συμφερόντων μας στα ζητήματα με την Τουρκία»

Νεκρή 44χρονη ραδιοφωνική παραγωγός του BBC λίγες μέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca

Δείτε φωτογραφίες: Καρχαρίες δίπλα σε ψαράδες σε Αμάρυνθο και Κινέτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης