Μπιλ Γκέιτς: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το διαζύγιο

Μπιλ Γκέιτς: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το διαζύγιο

Εθεάθη με την κόρη του Φοίβη και τον αγαπημένo της στο εστιατόριο «Νοbu» του Μανχάταν - Φοράει ακόμη τη χρυσή βέρα του

bill_main
Στο πανάκριβο εστιατόριο του Μανχάταν, φημισμένο για το σούσι του, «Νobu» εθεάθη ο γκουρού της Πληροφορικής, Μπιλ Γκέιτς, με καλή παρέα.

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του, ο Γκέιτς προσκάλεσε σε δείπνο την κόρη του Φοίβη και τον αγαπημένο της.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft απόλαυσε ένα λουκούλλειο δείπνο στο εστιατόριο της Νέας Υόρκης το Σάββατο το βράδυ, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Ο 65χρονος Γκέιτς εισήλθε στο εστιατόριο με μάσκα, ντυμένος απλά: φορώντας ένα πουκάμισο κι ένα πουλόβερ, σκούρο παντελόνι και τη χρυσή βέρα του.

Ο φρεσκοχωρισμένος δισεκατομμυριούχος, η κόρη του Φοίβη και ο αγαπημένος της συνοδεύονταν από άνδρες της ασφάλειας.

Και οι τρεις πάντως εμφανίστηκαν φορώντας τις μάσκες τους. Ο Γκέιτς είχε μάλιστα ένα γκρίζο φούτερ τυλιγμένο γύρω από τη μέση του, όπως κάνουν συνήθως οι έφηβοι. Η κόρη του φορούσε ένα κολλητό φόρεμα με έξω τους ώμους και το είχε συνδυάσει με σνίκερς.

Κλείσιμο
Ότι απέμεινε από το φαγητό, ο Μπιλ Γκέιτς το πήρε μαζί του σε μία λευκή τσάντα, πιθανότατα για το σκύλο του, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η είδηση του διαζυγίου των Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς έκανε αίσθηση καθώς κανείς δεν περίμενε ότι το ζευγάρι θα ανακοινώσει ότι χωρίζει ύστερα από 27 χρόνια έγγαμου βίου.  Οι Γκέιτς απέκτησαν τρία παιδιά: την Τζένιφερ, τον Ρόρι και τη  Φοίβη.


Ειδήσεις σήμερα: 

Συνέλαβαν τον αδελφό του Τούρκου «μαφιόζου» που εκθέτει την κυβέρνηση Ερντογάν

Τι ισχύει από σήμερα για τα self test σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης