Μεσανατολικό - Νετανιάχου: Γυρίσαμε τη Χαμάς πολλά χρόνια πίσω

Μεσανατολικό - Νετανιάχου: Γυρίσαμε τη Χαμάς πολλά χρόνια πίσω

«Η Χαμάς δέχτηκε πλήγματα που δεν περίμενε» είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός την Τρίτη - Νέα χτυπήματα σε υποδομές της Χαμάς από τον στρατό του Ισραήλ

netaniaxou_episkepsi
Μπορεί ο Τζο Μπάιντεν και η Ευρωπαϊκή Ένωση να έχουν ζητήσει άμεση κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, ώστε να σταματήσει η αιματοχυσία που έχει κοστίσει τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, με νέες του δηλώσεις, αρνήθηκε να προσδιορίσει πότε θα επιστρέψει η ηρεμία στην περιοχή.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είπε την Τρίτη ότι η επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα «γύρισε τη Χαμάς πολλά χρόνια πίσω» και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να «χτυπά» τη Γάζα «για όσο διάστημα είναι απαραίτητο, ώστε να αποκαταστήσει την ηρεμία στους πολίτες του Ισραήλ».

Σε επίσκεψή του στη Νότια Διοίκηση των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (IDF) και σε μια τοπική αεροπορική βάση, ο Νετανιάχου είπε ότι «η Χαμάς δέχτηκε πλήγματα που δεν περίμενε».

«Οι εχθροί που βρίσκονται γύρω μας, μπορούν να δουν το τίμημα που θα πληρώσουν, για τις επιθέσεις που εξαπολύουν εναντίον μας», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη επιτέθηκαν νωρίτερα σε διαμερίσματα αξιωματούχων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσαν οι IDF. Τα διαμερίσματα χρησίμευαν ως «υποδομές τρομοκρατίας», πρόσθεσαν οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις, τις οποίες η παλαιστινιακή οργάνωση χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια προηγούμενων εχθροπραξιών με το Ισραήλ.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Γιατί δεν υπάρχει «αθηναϊκή μετάλλαξη» 

Η Εύα Καϊλή στον Δανίκα: «Ο Λοβέρδος εκφράζει πατριωτική και μεταρρυθμιστική γραμμή» 

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης