Οι εταιρείες ανέφεραν ότι οι πρώτες δόσεις αναμένονται να διατεθούν στις συμμετέχουσες αντιπροσωπείες χωρών στα τέλη Μαΐου, με στόχο να διασφαλιστεί ότι θα έχουν λάβει τη δεύτερη δόση πριν από την άφιξή τους στο Τόκιο.
Το σχέδιο τέθηκε σε ισχύ αφότου η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) πραγματοποίησε συνάντηση με την ιαπωνική κυβέρνηση μετά από την προσφορά του επικεφαλής της PfizerΆλμπερτ Μπουρλάγια δωρεά εμβολίων στους αθλητές και τις αντιπροσωπείες τους.
«Η δωρεά του εμβολίου είναι άλλο ένα εργαλείο στη «θήκη» των μέτρων προκειμένου οι Ολυμπιακοί και Παρολυμπιακοί του Τόκιο να είναι ασφαλείς για όλους τους συμμετέχοντες», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.