Κηδεία πρίγκιπα Φιλίππου: Η Μέγκαν και ο γιος της Άρτσι μίλησαν τηλεφωνικά με την Ελισάβετ πριν την τελετή

Κηδεία πρίγκιπα Φιλίππου: Η Μέγκαν και ο γιος της Άρτσι μίλησαν τηλεφωνικά με την Ελισάβετ πριν την τελετή

Ο Χάρι συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές με τη γιαγιά του μετά την κηδεία του παππού του, του δούκα του Εδιμβούργου

meghan_markle
Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Βασίλισσα Ελισάβετ είχε η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος της Άρτσι πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «People», επικαλούμενo βασιλική πηγή, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και ο δίχρονος γιος της μίλησαν στο τηλέφωνο με τη μονάρχη πριν την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου.

Η «αντάρτισσα των βρετανικών ανακτόρων» ήξερε ότι το ταξίδι στη Βρετανία θα ήταν δύσκολο για τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. Aπό την ώρα που βρέθηκε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του, Μέγκαν και Χάρι είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία.

Από χθες ο δούκας του Σάσεξ επέστρεψε στη βάση του, την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, απουσιάζοντας από τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» επικαλούμενο φίλο της βασιλικής οικογένειας αναφέρει ότι κατά την παραμονή του στη Βρετανία, ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε «τουλάχιστον δύο φορές» με τη γιαγιά του και είχε συνομιλίες με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο και τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την κηδεία του Φιλίππου το περασμένο Σάββατο.

Ο Όμιντ Σκόμπι ανέφερε ότι ο Δούκας του Σάσεξ συναντήθηκε με την Αυτού Μεγαλειότητα αφού μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστεί στην κηδεία του παππού του.

Κλείσιμο
Ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τη βασίλισσα Ελισάβετ ύστερα από τη συνέντευξη- βόμβα που παραχώρησε το ζεύγος Σάσεξ στην Αφροαμερικανή τηλεπαρουσιάστρια Όπρα. «Η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφει για τη γιαγιά του θα είναι πάντα ακλόνητα συναισθήματα», υποστηρίζει ο Όμιντ Σκόμπι στον ιστότοπο «Bazaar.com».




Ειδήσεις σήμερα:

Ακόμα ένα επίτευγμα «σταθμός» για το Perseverance της NASA - Παρήγαγε για πρώτη φορά οξυγόνο στον Άρη!

Τέμπεστ Στορμ: Πέθανε η εξωτική χορεύτρια που «τα είχε» με τον Έλβις και είχε ασφαλίσει το στήθος της για 1 εκατ. δολάρια!

Αγώνας επιβίωσης στη Μιανμάρ: «Λιμός θα πλήξει τη χώρα», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης