Τι θα φορέσει ο Χάρι στην κηδεία του παππού του, αφού μετά το Megxit δεν μπορεί να φορέσει τη στρατιωτική στολή;

Τι θα φορέσει ο Χάρι στην κηδεία του παππού του, αφού μετά το Megxit δεν μπορεί να φορέσει τη στρατιωτική στολή;

Μήπως η Βασίλισσα Ελισάβετ θα δώσει τόπο στην οργή για να μην υπάρξουν σχόλια; 

philip_harry
Εφόσον έχει παραιτηθεί όλων των βασιλικών προνομίων, ο δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στην κηδεία του αγαπημένου του παππού, πρίγκιπα Φιλίππου, αλλά δεν θα μπορέσει να φορέσει τη στρατωτική στολή μετά το Megxit.

Υπάρχουν πολλά βρετανικά δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο δευτερότοκος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, θα φορέσει ένα απλό κοστούμι για να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο του παππού και να τον συνοδεύσει στην τελευταια του κατοικία.

Ωστόσο, αυτό θα προκαλέσει διάφορα σχόλια αφού θα βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Για το λόγο αυτό, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα αποφασίσει για την ενδυμασία του εγγονού της στην κηδεία του συζύγου της.

Ο πρίγκιπας Χάρι είδε για τελευταία φορά τον παππού του στις 8 Μαΐου του 2019, όταν και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Mετά την αποχώρησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα, του αφαιρέθηκαν οι τιμητικοί στρατιωτικοί τίτλοι και τα παράσημα ενώ δεν έχει πια τον τον τίτλο το διοικητή στους πεζοναύτες του βρετανικού στρατού.

Δύο 24ωρα αφότου έμαθε για τον θάνατο του παππού του, ο πρίγκιπας Χάρι πήρε το αεροπλάνο από το Λος Άντζελες και μετέβη στη Βρετανία όπου έχει καταλύσει στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Κλείσιμο
Η κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου θα γίνει το Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο των Γουίνδσορ ενώ θα προηγηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλη τη χώρα.

Η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν ταξίδεψε μαζί του, μετά από εντολή γιατρού.

Ο Χάρι και ο παππούς του ήταν πολύ κοντά ενώ φαίνεται πώς έμοιαζαν μεταξύ τους, όταν ο παππούς του ήταν στην ηλικία του.

Για του λόγου του αληθές, το γαλλικό περιοδικό «Paris Match» μοιράστηκε ένα παλιό εξώφυλλό του από το 1957 όπου αποδεικνύει την μεγάλη τους ομοιότητα.
photo

Στο εξώφυλλο, ο πρίγκιπας Φίλιππος με λευκή στρατιωτική στολή και καπέλο είναι πράγματι ίδιος ο Χάρι.

Τότε, ο Δούκας του Εδιμβούργου ήταν 36 ετών, όσο και ο εγγονός του σήμερα. Έχει μούσι και όπως βλέπουμε η ομοιότητα είναι απίστευτη.

Μάλιστα, το 2018 , όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκαν στην Αυστραλία, ο 34χρονος τότε πρίγκιπας φόρεσε την ίδια στολή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Από Παρασκευή ανοίγει σταδιακά ο τουρισμός - Τι είναι το «πείραμα» των Ολλανδών στη Ρόδο

Γαύδος: H μοιραία πτώση στο γκρεμό, η κατάθεση του 40χρονου και η βοήθεια από την Κρήτη που άργησε να έρθει

Ποια φάρμακα μειώνουν τα αντισώματα των mRNA εμβολίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης