Κατακεραυνώνει τη Μέγκαν η Lady C: Ποτέ δεν έπεσε θύμα ρατσισμού, παρασύρει τον Χάρι με τις υπερβολές της

Κατακεραυνώνει τη Μέγκαν η Lady C: Ποτέ δεν έπεσε θύμα ρατσισμού, παρασύρει τον Χάρι με τις υπερβολές της

Η γνωστή συγγραφέας αποκάλυψε πως γνωρίζει σε ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας αναφερόταν η δούκισσα του Σάσεξ μιλώντας για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε για το χρώμα του δέρματός της

Screenshot_2021-03-31_at_10_44_03_PM
Ορατά γίνονται ακόμη και τώρα τα απόνερα της συνέντευξης-«φωτιά» της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η αποκάλυψη περί ρατσιστικών συμπεριφορών σε βάρος της δούκισσας, όπως και η γνωστοποίηση των τάσεων αυτοκτονίας, που αισθανόταν, δημιούργησε δύο στρατόπεδα.

Εκείνους που στοχοποίησαν το παλάτι, ως ένα οικοδόμημα σκληροπηρυνικού συντηρητισμού και εκείνους που διέκριναν από δόση υπερβολής μέχρι δόση ψέματος στα λεγόμενα της Μέγκαν.

Στους επιφυλακτικούς και συνάμα επικριτικούς, όσον αφορά στις αποκαλύψεις της Μέγκαν, συγκαταλέγεται και η γνωστή συγγραφέας και τηλεοπτική-ραδιοφωνική παρουσία, Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, Lady C.

Αποκαλύπτοντας ότι γνωρίζει σε ποιο βασιλικό μέλος αναφερόταν η σύζυγος του Χάρι, μιλώντας για ρατσισμό, η Lady C τόνισε ότι η δούκισσα δεν έπεσε ποτέ θύμα ρατσισμού και πως παρερμήνευε, για δικό της όφελος, οποιαδήποτε παραίνεση δεχόταν.

Κλείσιμο
Μάλιστα, δηλώνει ότι ο πρίγκιππας Χάρι καταπιέζεται σε αφόρητο βαθμό από τις υπερβολές της Μέγκαν που «βαφτίζει» τα πάντα ρατσισμό.

Η Lady C ξεκαθάρισε, ακόμη, ότι δεν ήταν το δέρμα της Μέγκαν που αποτέλεσε αντικείμενο επικρίσεων, αλλά η συνολικότερη συμπεριφορά της που δεν μπορούσε να σεβαστεί τους θεσμούς, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνειδητοποιήσει ποιον παντρεύτηκε.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως εξ αρχής το Μπάκιγχαμ θεωρούσε ότι ο γάμος ήταν λάθος και πως η Μέγκαν έχει το στιλ της «κλασικής Καλιφορνέζας» που λύνει τα προβλήματά της με μια βόλτα στην παραλία και με... αβοκάντο.

Ειδήσεις σήμερα 

Ανοίγει το λιανεμπόριο από Δευτέρα - Ελεύθερες τα Σαββατοκύριακα οι διαδημοτικές μετακινήσεις 

Marfin: Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης - Προσκομίστηκαν νέα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ 

Υπόθεση κατασκοπείας στην Ιταλία: Άνω-κάτω το ΝΑΤΟ με τη σύλληψη του Ιταλού αξιωματικού 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης