Έξαλλος ο θείος της Κέιτ με τη Μέγκαν: Αποκλείεται να την έκανε να κλάψει, λέει ψέματα

Έξαλλος ο θείος της Κέιτ με τη Μέγκαν: Αποκλείεται να την έκανε να κλάψει, λέει ψέματα

Ο θείος της δούκισσας του Κέιμπριτζ κατακεραυνώνει τη Μέγκαν Μαρκλ - Τονίζει ότι η Κέιτ δεν θα πείραζε ποτέ κανέναν

Screenshot_2021-03-29_at_11_58_56_PM
«Ξεσπάθωσε» ο θείος της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, και αδερφός της μητέρας της Κάρολ, Γκάρι Γκόλντσμιθ, μετά τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουινφρέϊ.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας, στην αφανή κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δυο, παίρνει σαφή θέση υπέρ της ανιψιάς του, τονίζοντας, συγκεκριμένα, πως δεν πιστεύει τα όσα αποκάλυψε η Μέγκαν στη συνέντευξη-«βόμβα».

Μετά τους τριγμούς που προκλήθηκαν στο παλάτι, ο Γκόλντσμιθ διατείνεται ότι στο Μπάκιγχαμ ούτε ρατσισμός, ούτε σεξισμός υφίσταται, καθώς «είναι φυσιολογικοί άνθρωποι».

Όσον αφορά στο ζήτημα των τάσεων αυτοκτονίας, που αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε η Μέγκαν, εξαιτίας των όσων βίωσε στα βρετανικά ανάκτορα, ο θείος της Κέιτ φάνηκε να μην δίνει ιδιαίτερα βάση στα λεγόμενα της δούκισσας του Σάσσεξ, βάζοντάς τα, μάλιστα, με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Εάν γνώριζε κάτι τέτοιο για τη σύζυγό του, έπρεπε να της είχε συμπαρασταθεί. Έχει καιρό τώρα ασχολία με φιλανθρωπικές οργανώσεις», τόνισε συγκεκριμένα, στην εφημερίδα Daily Mail.

«Δεν πίστεψα ούτε για ένα λεπτό ότι η Κέιτ έκανε τη Μέγκαν να κλάψει. Ξέρω την Κέιτ από τότε που γεννήθηκε, δεν θα πείραζε κανέναν», προσέθεσε ο θείος της.

«Η Κέιτ είναι πιο όμορφη μέσα παρά έξω», τόνισε ακόμη για να συμπληρώσει ότι σε μια λογομαχία η ανιψιά του θα αναλάμβανε τον ρόλο της ειρηνοποιού.

Κλείσιμο
Ο 52χρονος στρεφόμενος κατά της Μέγκαν, επεσήμανε ότι όχι μόνο δεν πιστεύει λέξη από όσα είπε, αλλά και ότι γνωρίζει την τέχνη της υποκριτικής, ως δευτεροκλασάτη ηθοποιός, και συνεπώς γνωρίζει πώς να χειραγωγεί κόσμο.

Eιδήσεις σήμερα 

Δημοσκόπηση: Στις 12 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Κούρασε το lockdown 

Ριφιφί στο Ψυχικό: «Έγραφα ένα σήριαλ και αποθήκευα τα κείμενα στη θυρίδα» είπε στον ανακριτή ο Γκουρούσης - Τι κατάθεσε η Καμπουρέλη 

Νέα Σμύρνη: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων μετά τις συγκεντρώσεις και τα επεισόδια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης