Φρίντα, το χαριτωμένο κουτάβι με «μουστάκι» αλά... «Ηρακλής Πουαρό»

Φρίντα, το χαριτωμένο κουτάβι με «μουστάκι» αλά... «Ηρακλής Πουαρό»

Δείτε φωτογραφίες από το χαριτωμένο miniature bull terrier

pup
Είναι μόλις 6 μηνών, αλλά έχει ήδη τους δικούς της φανατικούς followers στα social media. O λόγος για τη Φρίντα, ένα τρισχαριτωμένο κουτάβι της ράτσας miniature bull terrier, που κάνει «θραύση» με τη σελίδα του Instagram που της έφτιαξαν οι ιδιοκτήτες της.

Ένας από τους λόγους που κάνουν τη Φρίντα τόσο δημοφιλή, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι η ιδιαίτερη εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα το «μουστάκι» που σχηματίζει το μαύρο τρίχωμα πάνω από το στόμα της.





Αυτό το χαρακτηριστικό θυμίζει σε πολλούς τον «Ηρακλή Πουαρό», τον λογοτεχνικό χαρακτήρα που δημιούργησε η πένα της Αγκάθα Κρίστι. Τον θρυλικό ντετέκτιβ έχουν ενσαρκώσει πολλοί ηθοποιοί στη μικρή και μεγάλη οθόνη, με κοινό χαρακτηριστικό το κομψό και φροντισμένο μουστάκι, με τις άκρες που ανασηκώνονται προς τα επάνω.

Το γλυκύτατο κουτάβι ζει στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας μαζί με ένα νεαρό ζευγάρι, που τη βρήκε σε έναν εκτροφέα και την «ερωτεύτηκε» αμέσως λόγω της μοναδικής της εμφάνισης.




Κλείσιμο


Το «μουστακάκι» της Φρίντα είναι έντονα ορατό από κάποιες γωνίες και την κάνει πραγματικά αξιαγάπητη: ήταν ο βασικός λόγος που οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να της ανοίξουν τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε αυτή η σταρ να βρει την αναγνώριση που της αξίζει!

Και πραγματικά αυτό συνέβη, αφού ο λογαριασμός της έχει ήδη πάνω από 14.000 followers.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης