Κορωνοϊός - Ιταλία: 14.931 κρούσματα και 251 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
H AstraZeneca παρέδωσε χθες 15% λιγότερα εμβόλια στη χώρα
Στην Ιταλία καταγράφηκαν σήμερα 14.931 νέα περιστατικά κορωνοϊού και 251 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 306.70 διαγνωστικά τεστ, το 4,8% των οποίων ήταν θετικό στην Covid-19.
Χθες τα κρούσματα ήταν 15.479, με 353 νεκρούς. Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 4 περισσότεροι ασθενείς, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 106 λιγότεροι.
Τα περισσότερα κρούσματα σήμερα καταγράφονται στην περιφέρεια της Λομβαρδίας (3.019), ενώ ακολουθούν η Εμίλια Ρομάνια (1.724) με κύρια πόλη την Μπολόνια και η Καμπανία (1.677) με πρωτεύουσα την Νάπολη.
Νέα προβλήματα καταγράφονται με την παράδοση εμβολίων. Χθες η φαρμακευτική εταιρία AstraZeneca παρέδωσε στις ιταλικές αρχές 15% λιγότερα εμβόλια από όσα είχαν συμφωνηθεί. Το νέο αυτό απρόοπτο δημιουργεί καθυστέρηση στην διαδικασία εμβολιασμού στρατιωτικών, αστυνομικών και καθηγητών, η οποία είχε μόλις ξεκινήσει.
«Η ξαφνική αυτή μείωση στις προμήθειες από την AstraZeneca είναι σοβαρότατη. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά με την αβεβαιότητα αυτή, όλα γίνονται δυσκολότερα», δήλωσε ο Νικόλα Τζινγκαρέτι, περιφερειάρχης του Λατίου (της περιοχής με πρωτεύουσα την Ρώμη) και επικεφαλής της ιταλικής κεντροαριστεράς.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους