Άνθρωπος μεταμφιεσμένος σε φαλλό σόκαρε τους περαστικούς σε δρόμο της Μελβούρνης - Δείτε βίντεο

Άνθρωπος μεταμφιεσμένος σε φαλλό σόκαρε τους περαστικούς σε δρόμο της Μελβούρνης - Δείτε βίντεο

Η αλλόκοτη σκηνή του οργασμικού ντελίριου έχει καταγραφεί σε ερασιτεχνικό βίντεο

penis_melbourne
Κρίση ακατάσχετης εκσπερμάτισης φαίνεται να υπέστη εν μέση οδώ άνθρωπος μεταμφιεσμένος σε ολόσωμο πέος. Η σκηνή του οργασμικού ντελίριου, με το υπερμέγεθες όργανο να ψεκάζει ολόγυρά του, έχει καταγραφεί σε ερασιτεχνικό βίντεο. Το οποίο συναρπάζει στο Instagram, συγκεντρώνοντας ήδη πάνω από 600.000 θεάσεις.

Το αλλόκοτο αυτό street happening έλαβε χώρα στους δρόμους της Μελβούρνης, στην Αυστραλία. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το ανθρωπόμορφο πέος (ή μάλλον ο πεόμορφος άνθρωπος) με την ασυγκράτητη έκκριση υποκατάστατου σπέρματος, δεν ήταν μόνος. Στη συντροφιά του υπήρχε και ένα γιγαντιαίος οφθαλμός, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με περαστικούς.



Ως προς την ερμηνεία του δρώμενου, θα μπορούσε ίσως κάποιος να υποθέσει ότι κάποιους το lockdown τους έχει χτυπήσει στο δόξα πατρί και τους ωθεί σε μια αλλοπρόσαλλη, εκτός παραδεδεγμένων ορίων, συμπεριφορά. Όμως, ο Κος Πέος δεν πήρε τους δρόμους για να εκτονωθεί ύστερα από παρατεταμένο εγκλεισμό.

Off The Shelf - Livestream with Everybody's Human Body Parts


Πίσω από το επεισόδιο που προκάλεσε έκπληξη και απορία στους διερχόμενους, κρύβεται μια αντισυμβατική ομάδα καλλιτεχνών με ακτιβιστικές τάσεις. Πρόκειται για τους Snuff Puppets («Σκοτωμένες Κούκλες» σε ελεύθερη μετάφραση), οι οποίοι συχνά-πυκνά διοργανώνουν εξ απροόπτου παραστάσεις, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία στο ζήτημα της σωματικής αυτοσυνείδησης και του σεβασμού στην υλική υπόσταση του ανθρώπου. Το σύνθημά τους, μάλιστα, είναι «απελευθερώστε το ανθρώπινο σώμα και ίσως μια μέρα όλοι να είμαστε ελεύθεροι».



Ειδήσεις σήμερα 

Lockdown με τρία μέτρα στο τραπέζι: Τι σχεδιάζουν για γυμνάσια, καταστήματα και ωράριο

Αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής

«Καμπανάκι» από Τσιόδρα: Αναμένονται 80 – 100 εισαγωγές στις ΜΕΘ τις επόμενες 7 ημέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης