ΗΠΑ: Ακτιβιστές αφήνουν σακούλες με «πτώματα» έξω από το σπίτι του ηγέτη της Γερουσίας

ΗΠΑ: Ακτιβιστές αφήνουν σακούλες με «πτώματα» έξω από το σπίτι του ηγέτη της Γερουσίας

Οι ακτιβιστές κατηγορούν τον Μιτς ΜακΚόνελ ότι «βάφει τα χέρια του με αίμα» αφού καθυστερεί την έγκριση ενός πακέτου οικονομικής βοήθειας για τον νέο κορωνοϊό

ipa12
Σακούλες με «σορούς» άφησαν οργισμένοι ακτιβιστές στο κατώφλι του ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων στην αμερικανική Γερουσία, Μιτς ΜακΚόνελ, κατηγορώντας τον ότι «βάφει τα χέρια του με αίμα» αφού καθυστερεί την έγκριση ενός πακέτου οικονομικής βοήθειας για τον νέο κορωνοϊό.

Left activists vandalise Republican senators' homes with body bags


Μέλη της ομάδας ακτιβιστών «SPACEs In Action» άφησαν χθες το πρωί τις «σορούς» έξω από το σπίτι του στην Ουάσινγκτον, την ώρα που ο αριθμός των θανάτων από επιπλοκές της νόσου συνεχίζουν να αυξάνονται σε εθνικό επίπεδο, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».



«Πάνω από 270.000 είναι νεκροί στις ΗΠΑ και ο @senatemajldr Mitch McConnell εξακολουθεί να εμποδίζει την ψηφοφορία για την ανακούφιση από τη νόσο COVID "» , έγραψαν ακτιβιστές στο Twitter.

«Το αίμα είναι στα χέρια του και σήμερα το πρωί, μπήκαμε στο @ShutDown_DC για να φέρουμε τα πτώματα στο κατώφλι του», προσθέτουν.

Κλείσιμο
Σχετικό βίντεο ανέβασε στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «The Sun» απεικονίζοντας δεκάδες Αμερικανούς διαδηλωτές φορώντας μάσκες να μεταφέρουν «σακούλες με πτώματα» έξω από το σπίτι του επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία.

Σακούλες με «σορούς» βρέθηκαν στο κατώφλι κι άλλων Ρεπουμπλικανών, όπως των Γερουσιαστών της Οκλαχόμα, Τζιμ Ινέφ, της Νότιας Καρολίνα, Λίντσεϊ Γκράχαμ και του Μέιν Σούζαν Κόλινς.

Με τους διαδηλωτές να προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν το Κογκρέσο προκειμένου να δώσει το «πράσινο φως» για ένα δεύτερο πακέτο βοήθειας για την πανδημία, ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να «έδωσε τις ευλογίες του» για να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες για την ανακούφιση των πληγέντων από τη νόσο Covid.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου να συνεργαστούν με τη Γερουσία για την έγκριση ενός δεύτερου νομοσχεδίου με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τη νόσο.

«Ο ΜακΚόνελ δήλωσε από την πλευρά του ότι συνεργάζεται με την κυβέρνηση Τραμπ για μια αναθεωρημένη πρόταση τώρα που ο πρόεδρος έδωσε το πράσινο φως,» σύμφωνα με το CNN.

Ειδήσεις σήμερα

Σάλος με το άγαλμα της Θάτσερ και τα πανακριβά αποκαλυπτήρια - Χιλιάδες θέλουν... να πετάξουν αβγά 

Τριαντάχρονη παρέσυρε 14χρονο αγόρι σπίτι της από το πάρκο για να κάνουν σεξ - Περιγραφή σοκ του εφήβου

Εντείνεται η πίεση στις ΜΕΘ: 615 διασωληνωμένοι - Δεν πέφτει το φορτίο στη Β. Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης