Δανία: Οι γονείς αντιδρούν για την προβολή καρτούν με έναν άνδρα με υπερμέγεθες πέος

Δανία: Οι γονείς αντιδρούν για την προβολή καρτούν με έναν άνδρα με υπερμέγεθες πέος

Η εκπομπή απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως οκτώ ετών και προβάλλεται στον δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό DR!

Screenshot_20210107_143136_com_google_android_youtube
Το καρτούν John Dillermand, είναι ένας άνδρας με ένα εξαιρετικά μακρύ πέος. Βασική επιδίωξη του δημιουργού του καρτούν ήταν να διώξει την ντροπή και την αμηχανία που αφορά στο σώμα μας και υποστηρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν προσπαθεί να περάσει σεξουαλικά μηνύματα.

John Dillermand: Intro


Ωστόσο, συντηρητικοί στη Δανία επέκριναν την ιδέα, ανέφερε ο Guardian. «Τι στο καλό θέλεις, DR Ramasjang!» έγραψε ένας γονιός στο Facebook, αναφερόμενος στο παιδικό κανάλι Ramasjang του DR. «Ως γονιός, είμαι ελαφρώς συγκλονισμένος και σοκαρισμένος από τη γραμμή που επιλέγετε αυτήν τη στιγμή. Είμαι πολύ εξοργισμένος και πιστεύω ότι είναι τόσο διεστραμμένη και ακατάλληλη αυτή η τηλεόραση για μικρά παιδιά. Αυτή είναι η τελευταία φορά που άφησα τα παιδιά μου να δουν Ramasjang!».

Ο Christian Groes, ερευνητής φύλου στο Πανεπιστήμιο του Roskilde, κατηγόρησε επίσης το κανάλι πως «Διαιωνίζει την τυπική ιδέα μιας πατριαρχικής κοινωνίας και νομιμοποιεί την κουλτούρα των αποδυτηρίων… που έχει χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει την πολλή κακή συμπεριφορά αντρών. Σκοπεύει να είναι αστείο -οπότε θεωρείται αβλαβές. Αλλά δεν είναι. Και το διδάσκουμε στα παιδιά μας».

12. John Dillermand: John er postbud (Afsnit 12)
Κλείσιμο


Η οικογενειακή ψυχολόγος Erla Heinesen Højsted διαφώνησε με την κατακραυγή: «Ο John Dillermand μιλάει στα παιδιά και μοιράζεται τον τρόπο σκέψης τους - και τα παιδιά βρίσκουν τα γεννητικά όργανα αστεία», είπε στον Guardian.

«Το παιδικό απεικονίζει έναν άνθρωπο που είναι παρορμητικός και δεν έχει πάντα τον έλεγχο, ο οποίος κάνει λάθη - όπως κάνουν τα παιδιά, αλλά το Dillermand το κάνει πάντα σωστό», συνέχισε η Højsted. «Αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις του. Όταν μια γυναίκα στην εκπομπή του λέει ότι πρέπει να κρατήσει το πέος του στο παντελόνι του, για παράδειγμα, ακούει. Που είναι ωραίο. Είναι υπεύθυνος».

Screenshot_20210107_143037__1_


Συμφώνησε ότι οι δημιουργοί θα έπρεπε να εξετάσουν περισσότερο τη «διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία» όσον αφορά τους τύπους σώματος, και όχι απλώς ένα υπερμέγεθες πέος. «Αλλά αυτό δεν είναι κατηγορηματικά ένα βίντεο για το σεξ», είπε.

Το κανάλι DR απάντησε στους επικριτές του «John Dillermand» υποστηρίζοντας ότι ένα παιδικό «για μια γυναίκα χωρίς έλεγχο στον κόλπο της» θα μπορούσε να ήταν εξίσου διασκεδαστικό, κάτι που είπαν ότι ήταν ο μόνος στόχος τους για την παράσταση - να κάνουν τα παιδιά να γελούν.

Δείτε βίντεο: Δανία: Αντιδρούν οι γονείς για την προβολή καρτούν με έναν άνδρα με υπερμέγεθες πέος
Δανία: Αντιδρούν οι γονείς για την προβολή καρτούν με έναν άνδρα με υπερμέγεθες πέος



Ειδήσεις σήμερα:

Προεδρική χάρη στον εαυτό του σχεδιάζει να δώσει ο Ντόναλντ Τραμπ

«Διπρόσωπος» καιρός: Βροχές στα δυτικά και βόρεια και ζέστη στα νότια

Αποφασίζουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για λιανεμπόριο, γυμνάσια, λύκεια και… click away

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης