Αμερικανικές εκλογές 2020: Τηλεφώνημα για βόμβα διέκοψε το «πάρτι» των Δημοκρατικών

Αμερικανικές εκλογές 2020: Τηλεφώνημα για βόμβα διέκοψε το «πάρτι» των Δημοκρατικών

Έξω από το συνεδριακό κέντρο, στην Πενσιλβάνια, όπου θα μιλήσει ο Τζο Μπάιντεν, Δημοκρατικοί έστησαν χορό - Λόγω του τηλεφωνήματος για βόμβα ο χώρος εκκενώθηκε

parti
Προετοιμάζοντας το έδαφος για τη νίκη και με τον Τζο Μπάιντεν να προηγείται τις τελευταίες ώρες σε πολιτείες - κλειδιά όπως Τζόρτζια και Πενσιλβάνια, οι υποστηρικτές του υποψήφιου με τους Δημοκρατικούς γιόρτασαν με πολύ χορό την επικείμενη αλλαγή πολιτικής σελίδας στις ΗΠΑ.

Το κλίμα έξω από το συνεδριακό κέντρο στην Πενσιλβάνια, την πολιτεία όπου μεγάλωσε ο Μπάιντεν και από την οποία θα προχωρήσει σε διάγγελμα, αποτυπώνει τα συναισθήματα των αντίπαλων στρατοπέδων στις ΗΠΑ.


Κλείσιμο
Από τη μια πλευρά οι υποστηρικές Μπάιντεν χόρευαν πανηγυρίζοντας τα αποτελέσματα και ζητούσαν να καταμετρηθεί κάθε ψήφος, ενώ από την άλλη οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ προέκριναν την αξίωση περί επανακαταμέτρησης φωνάζοντας «Make America Great Again».

Μάλιστα, κάποια στιγμή το κλίμα νίκης που δημιούργησαν οι Δημοκρατικοί διακόπηκε ύστερα από αναφορά για απειλή βόμβας. Ως συνέπεια της εξέλιξης αυτής, η αστυνομία εκκένωσε τον χώρο, δεν εντοπίστηκε ωστόσο κάτι ύποπτο.

Εκρηκτικό είναι, πάντως, το κλίμα στις ΗΠΑ, όπου η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται σε κλίμα πόλωσης, με τον Ντόναλντ Τραμπ να μην αποδέχεται το αποτέλεσμα σε πολιτείες-κλειδιά, δημιουργώντας νομικό μπλόκο.

Νωρίτερα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις όταν υποστηρικτές του Τραμπ επιχείρησαν να διακόψουν τη διαδικασία καταμέτρησης ψήφων στην Πενσιλβάνια, κουβαλώντας, δε, μαζί τους όπλα.

Ειδήσεις σήμερα

Lockdown με δραματική πρόβλεψη για εκτίναξη των θανάτων - Σε 10 ημέρες διπλασιάστηκαν οι διασωλημένοι

Lockdown: Πως θα είναι η ζωή μας από το Σάββατο - Τι μένει ανοιχτό και τι κατεβάζει ρολά

Αμερικανικές εκλογές: Διάγγελμα ετοιμάζει ο Μπάιντεν – Έτοιμος για νομικό «πόλεμο» ο Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης