Κορωνοϊός: Θετικός ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών
Είναι πιθανό να μολύνθηκε σε Σύνοδο με τους ομόλογούς του στην οποία παρέστη τη Δευτέρα
Ο υπουργός Εξωτερικών της ΑυστρίαςΑλεξάντερ Σάλενμπεργκ διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό και είναι πιθανόν να μολύνθηκε σε Σύνοδο με τους ομολόγους του της ΕΕ την Δευτέρα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του υπουργείου του.
"Για προληπτικούς λόγους όλα τα μέλη της κυβέρνησης θα υποβληθούν σε τεστ σήμερα. Υπάρχει υποψία ότι ο Σάλενμπεργκ μπορεί να μολύνθηκε στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων (της ΕΕ) στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα", πρόσθεσε η εκπρόσωπος του αυστριακού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία διευκρίνισε ότι ο Σάλενμπεργκ δεν παρουσιάζει συμπτώματα και διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό σε τακτικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη.
Ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών παρέστη επίσης σε υπουργικό συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη, σημείωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου του, προσθέτοντας ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι σε αυτό φορούσαν προστατευτικές μάσκες, αλλά θα υποβληθούν σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.