Τραμπ: Δεν θα γίνουμε ποτέ Βενεζουέλα, οι Δημοκρατικοί θέλουν αυτό το καθεστώς

Τραμπ: Δεν θα γίνουμε ποτέ Βενεζουέλα, οι Δημοκρατικοί θέλουν αυτό το καθεστώς

«Ο Μπάιντεν δεν έχει τίποτα να πει», έγραψε στο Τwitter ο Ντόναλντ Τραμπ

trump-trump-2
Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί με κάθε μέσο να κερδίσει χαμένο έδαφος.

Μετά το «σόου» αναφορικά με την ταχύτητα με την οποία συντελέστηκε η ανάρρωσή του από την ασθένεια Covid-19 και τα περί «τέλειου δείγματος ανθρώπου», ο πρόεδρος των ΗΠΑ εστίασε αυτήν την φορά την κριτική του, συνδέοντας τις θέσεις του Δημοκρατικού υποψηφίου με τον σοσιαλισμό.

«Η χώρα μας δεν μπορεί να επιβιώσει ως σοσιαλιστικό έθνος και αυτό ακριβώς το καθεστώς επιδιώκουν οι Δημοκρατικοί. Οι ΗΠΑ δεν θα γίνουν ποτέ μια μεγαλύτερη έκδοση της Βενεζουέλας. Ο έλεγχος απομακρύνεται ήδη από τον κοιμισμένο Τζο. Δεν έχει τίποτα να πει», έγραψε ο Τραμπ στο Τwitter επιστρατεύοντας την υπερβολή.

Ντόναλντ Τραμπ: Από «Ράμπο» έγινε και γιατρός

Λατρεύει το πλήθος του ο Τραμπ και έχει αχαλίνωτη ανάγκη να εμφανιστεί μπροστά του σαν Ράμπο. Χωρίς μάσκα, εννοείται. Τις τελευταίες εβδομάδες παραβρέθηκε σε πολλές προεκλογικές συγκεντρώσεις, με μεγάλο συνωστισμό και δίχως να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, όπως αυτά έχουν καθοριστεί από επίσημα πρωτόκολλα, κυβερνητικά και σε τοπικό επίπεδο.

Την προπερασμένη Πέμπτη, μία ημέρα αφότου υπολογίζεται βάσει του τεστ που έκανε ότι είχε ήδη εκδηλωθεί ο COVID-19, πήγε σε άλλη συγκέντρωση φίλων και χορηγών στο δικό του γκολφ κλαμπ στο Νιου Τζέρσι.

Οι «New York Times» έγραψαν ότι ο πρόεδρος πρέπει να ήρθε σε άμεση επαφή με τουλάχιστον 100 άτομα, κανένα από τα οποία, ούτε ο ίδιος βεβαίως, είχαν λάβει προφύλαξη.

Κλείσιμο
«Ο πρόεδρος φαινόταν ληθαργικός», πρόσθεσε η εφημερίδα. Κι όμως, μόλις λίγες ώρες προτού ανακοινώσει μέσω Twitter ότι μολύνθηκε από τον ιό, απευθυνόμενος στο ίδιο ακροατήριο είπε: «Το τέλος της πανδημίας είναι ορατό».

Ειδήσεις σήμερα

Ελληνοτουρκικά - Πόλεμος νεύρων με το Oruc Reis: Στις 17:00 μπαίνει στην περιοχή ερευνών

Νέα σύνθεση δικαστών εξετάζει το αίτημα Λαγού στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έβαλε τα κλάματα και ζήτησε συγγνώμη από τους Βορειοκορεάτες - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης