ΗΠΑ: Ειδικά μέτρα εξετάζονται για το επόμενο ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν μετά το χάος που επικράτησε

ΗΠΑ: Ειδικά μέτρα εξετάζονται για το επόμενο ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν μετά το χάος που επικράτησε

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν αντήλλαξαν ενώπιον εκατομμυρίων Αμερικανών ύβρεις, χλευασμούς και προσωπικές επιθέσεις

deb12
Στον απόηχο της χαοτικής τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ, επιτροπή, που είναι επιφορτισμένη με την οργάνωση των προεκλογικών ντιμπέιτ στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει επιπρόσθετα μέτρα, με στόχο να «διατηρηθεί η τάξη» κατά τη διάρκεια των επόμενων τηλεμαχιών.

«Το ντιμπέιτ χθες το βράδυ κατέστησε σαφές το γεγονός ότι θα πρέπει να προστεθεί ένα επιπλέον πλαίσιο στη μορφή των επόμενων τηλεμαχιών, προκειμένου να διασφαλιστεί μια πιο δομημένη συζήτηση», τονίζει σε ένα δελτίο τύπου η ανεξάρτητη επιτροπή.

Μόλις 35 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, που διεξάγονται σε κλίμα έντασης, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν αντήλλαξαν ενώπιον εκατομμυρίων Αμερικανών ύβρεις, χλευασμούς και προσωπικές επιθέσεις, χωρίς ο συντονιστής να μπορεί να τους εμποδίσει να διακόπτουν ο ένας τον λόγο του άλλου.

Η επιτροπή «σκοπεύει να διασφαλίσει ότι τα επιπρόσθετα εργαλεία για να διατηρηθεί η τάξη θα εφαρμοστούν στις επόμενες τηλεμαχίες», που έχουν προγραμματιστεί για τις 15 και 22 Οκτωβρίου, επισημαίνεται.

Τραμπ εναντίον Μπάιντεν: Γιατί ήταν το χειρότερο debate στην ιστορία των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ

Κλείσιμο
«Ήταν το χειρότερο ντιμπέιτ στην Ιστορία»: Ο τίτλος του αμερικανικού δικτύου CNN αποτυπώνει τον απόηχο της πρώτης προεδρικής τηλεμαχίας στο Κλίβελαντ, με τους δύο μονομάχους -Τραμπ και Μπάιντεν- να εκτοξεύουν απειλές εκατέρωθεν και το επίπεδο των πολιτικών ανδρών να... ολισθαίνει επικίνδυνα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν επιθετικός και αλαζονικός όπως άλλωστε το συνηθίζει ενώ ο Δημοκρατικός αντίπαλός του κράτησε ήρεμη στάση αλλά κάποιες φορές το στόμα του έσταζε δηλητήριο...

Νικητής του χαοτικού ντιμπέιτ στην ιστορία των ΗΠΑ αναδείχθηκε ο τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Είναι ενδεικτικό ότι έξι στους δέκα Αμερικανούς που παρακολούθησαν την τηλεμαχία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν θεωρούν πως ο υποψήφιος των Δημοκρατικών έκανε την καλύτερη εμφάνιση ενώ μόλις το 28% υποστηρίζει πως ο Τραμπ ήταν καλύτερος.

Σε συνεντεύξεις με τους ψηφοφόρους πριν από το ντιμπέιτ το 56% δήλωσε ότι ανέμενε πως ο Μπάιντεν θα ήταν καλύτερος ενώ μόλις το 43% πίστευε περισσότερο στον Τραμπ.

Ειδήσεις σήμερα

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Μάχες για 4η μέρα, εκατοντάδες νεκροί και διπλωματικό θρίλερ

Μητσοτάκης: Το φως του 21ου αιώνα αγκαλιάζει την Ακρόπολη

Κορωνοϊός: Συναγερμός και αυστηροί περιορισμοί σε χωριά της Βοιωτίας και της Ευβοίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης