Ο Ναβάλνι πήρε εξιτήριο και τρολάρει τον Πούτιν για την δηλητηρίασή του: Κανείς δεν μπορεί να τον ξεγελάσει

Ο Ναβάλνι πήρε εξιτήριο και τρολάρει τον Πούτιν για την δηλητηρίασή του: Κανείς δεν μπορεί να τον ξεγελάσει

Η ειρωνική ανάρτηση του Αλεξέι Ναβάλνι στο Instagram

navalni-alexei
Εξιτήριο από το γερμανικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν πήρε χθες ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.

Όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης ο Ναβάλνι παρέμεινε νοσηλευόμενος για 32 ημέρες, 24 εκ των οποίων στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Οι θεράποντες ιατροί του πιστεύουν ότι είναι εφικτή η πλήρης ανάρρωσή του. Ωστόσο είναι πολύ νωρίς να εκτιμηθούν οι πιθανές μακροχρόνιες επιπτώσεις μετά την σοβαρή δηλητηρίασή του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.



Ο ίδιος ο Ναβάλνι σε ανάρτησή του μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο τρόλαρε τον Βλαντιμίρ Πούτιν με αφορμή, σύμφωνα με τον ίδιο, δήλωση του Ρώσου προέδρου στον βρετανό ομόλογό του οτι «ο Ναβάλνι θα μπορούσε να έχει καταπιεί μόνος του το δηλητήριο».

«Ωραία εκδοχή. Νομίζω ότι πρέπει να την μελετήσουμε. "Μαγείρεψα" το Νόβιτσοκ στην κουζίνα μου. Ήπια μια γουλιά στο αεροπλάνο. Έπεσα σε κώμα. Πριν από αυτό συμφώνησα με την σύζυγό μου, τους φίλους μου και τους συναδέλφους μου ότι αν το υπουργείο Υγείας επιμείνει να μεταφερθώ στη Γερμανία για θεραπεια, δεν θα το επέτρεπα. Ήθελα να πεθάνω στο νοσοκομείο του Ομσκ και να καταλήξω στο νεκροτομείο του όπου η αιτία θανάτου θα ήταν "έζησε αρκετά" - αυτός ήταν ο στόχος του σχεδίου μου. Αλλά ο Πούτιν με ξεγέλασε. Κανείς δεν μπορεί να τον ξεγελάσει. Αποτέλεσμα όλων αυτών ως ανόητος έμεινα σε κώμα 18 ημέρες αλλά δεν πέτυχα τον στόχο μου. Η προβοκάτσια απέτυχε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Владимир Путин сообщил французскому коллеге: «Навальный мог сам проглотить этот яд». Хорошая версия. Считаю, что заслуживает самого пристального изучения. Сварил на кухне «Новичок». Тихо отхлебнул из фляжки в самолете. Впал в кому. До этого договорился с женой, друзьями и коллегами, что, если Минздрав будет настаивать, чтоб меня увезли лечить в Германию, они ни в коем случае не позволяли это сделать. Помереть в омской больнице и оказаться в омском морге, где установили бы причину смерти «пожил достаточно», - вот конечная цель моего хитрого плана. Но Путин меня переиграл. Его просто так не проведёшь. В итоге я, как дурак, пролежал в коме 18 дней, но своего не добился. Провокация не удалась!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Алексей Навальный (@navalny) στις




Ειδήσεις σήμερα:

Η κρυφή ερωμένη του Ερντογάν: Μια ιστορία που κρατά από το 2014

Champions League, Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1- Τζάμπα ήττα, αλλά ελπίζει - Δείτε τα γκολ

FinCEN: Πληρωμές σε τρομοκράτες, ξέπλυμα ναρκοδολαρίων και «μαύρο χρήμα» από Ρωσία και Βόρεια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης