Μπριατόρε: «Έχω μια απλή... προστατίτιδα - Δεν είμαι ετοιμοθάνατος!»

Μπριατόρε: «Έχω μια απλή... προστατίτιδα - Δεν είμαι ετοιμοθάνατος!»

Ο Ιταλός επιχειρηματίας μίλησε μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται στο Μιλάνο και είπε πως αισθάνεται πολύ καλά - Το πρωί της Τετάρτης ανακοίνωσε το νοσοκομείο πως είναι θετικός στον κορωνοϊό

flavio_milano
Θέση στον σάλο που ξέσπασε την Τρίτη σχετική με την «κρίσιμη κατάσταση» στην οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Μιλάνο, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, πήρε ο ίδιος ο Φλάβιο Μπριατόρε.

Ο 70χρονος πρώην επικφαλής της ομάδας Formula 1 της Renault τόνισε ότι πάσχει από φλεγμονή του προστάτη, περιμένει ακόμα τα αποτελέσματα του τεστ για την Covid-19 και ξεκαθάρισε πως αισθάνεται «πολύ καλά».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Corriere della Sera από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται, ο Μπριατόρε είπε πως... «έχω μόνο σοβαρή προστατίτιδα. Την Κυριακή το απόγευμα πήγα στο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο και ξεκίνησε η νοσηλεία μου»

«Ενώ ήμουν εδώ, έκανα τεστ για κορωνοϊό και δεν ξέρω ακόμα αν είμαι θετικός. Ίσως και να είμαι... με τους ανέμους που πνέουν στη Σαρδηνία!» πρόσθεσε.

«Είναι μια φλεγμονή του προστάτη και σχεδόν τίποτα άλλο, αλλά νιώθω καλά, πολύ καλά» ολοκλήρωσε τη δήλωσή του στην ιταλική εφημερίδα.

«Είναι θετικός...» ανακοίνωσε το νοσοκομείο

Το πρωί της Τετάρτης, πάντως, το νοσκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Μπριατόρε, ανακοίνωσε πως το τεστ του Ιταλού επιχειρηματία βγήκε θετικό. «Ο κύριος Μπριατόρε εισήχθη στο νοσοκομείο μας για διαφορετική αιτία από την Covid-19. Έκανε το τεστ που προβλέπεται για πολες τις εισαγωγές, το οποίο βγήκε θετικό και έχει τεθεί σε απομόνωση» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως ο Μπριατόρε έπαιξε ποδόσφαιρο την περασμένη εβδομάδα με φίλους, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος διαγνώστηκε, επίσης, θετικός στον κορωνοϊό.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης στη Βουλή: Επέκταση στα 12 μίλια για τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο

Πρόκληση στη Χάλκη: Το χρονικό του διπλού επεισοδίου - Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από τους Ανθρωποφάγους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης