Πορτογαλία: Νεκρός πυροσβέστης σε τροχαίο στη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς

Πορτογαλία: Νεκρός πυροσβέστης σε τροχαίο στη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς

Ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του και τέσσερις τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο πλαίσιο της επιχείρησης κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην κεντρική Πορτογαλία

portogalia
Ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του και τέσσερις τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε στη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην κεντρική Πορτογαλία, η οποία μπορεί να συνεχίσει να μαίνεται μέχρι την Τετάρτη, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Ο Ντιόγκο Ντίας, μέλος του πυροσβεστικού σώματος της πόλης Προένσα-α-Νόβα, έχασε τη ζωή του το Σάββατο σε «τροχαίο στο πλαίσιο επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς που εδηλώθηκε στην πόλη Ολέιρος», δήλωσε η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Σήμερα, περισσότεροι από 700 πυροσβέστες και 14 αεροπλάνα βομβαρδιστικά νερού, έδιναν μάχη με τη φωτιά, που ξέσπασε το Σάββατο το βράδυ στην Ολέιρος, προτού εξαπλωθεί στην περιφέρεια Καστέλο Μπράνκο, 200 χιλιόμετρα βόρεια της Λισαβόνας.

Η πυρκαγιά αυτή, μπορεί να απαιτήσει την κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων ως την Τρίτη ή την Τετάρτη, δήλωσε ο υπουργός εσωτερικών, Εντουάρντο Καμπρίτα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης