«Σφάζονται» στο επιτελείο του Τραμπ μετά το φιάσκο της Τούλσα

«Σφάζονται» στο επιτελείο του Τραμπ μετά το φιάσκο της Τούλσα

Τα πυρά συγκεντρώνει ο επικεφαλής της εκστρατείας του αμερικανού προέδρου - Εμφανώς απογοητευμένος ο Τραμπ στην επιστροφή του στην Ουάσινγκτον

trump-tulsa2
«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στο στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ μετά το φιάσκο της πρώτης του προεκλογικής συγκέντρωσης στην Τούλσα της Οκλαχόμα καθώς παρά τις προσδοκίες για μεγάλη πρόσελευση υποστηρικτών του Αμερικανού προέδρου το γήπεδο στο οποίο πραγματοποίηθηκε η ομιλία ήταν εμφανώς άδειο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική της Τούλσα την ομιλία Τραμπ παρακολούθησαν 6.200 άνθρωποι με το επιτελείο της προεκλογικής καμπάνιας του προέδρου των ΗΠΑ να ανεβάζει τον αριθμό σε 12.000. Σημειώνεται ότι το κλειστό γήπεδο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση χωράει 19.000 θεατές.

Trump speaks at convention center with empty seats at Tulsa rally | ABC News


Τα περισσότερα πυρά συγκεντρώνει ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, Μπραντ Παρσκέιλ ο οποίος ήταν και αυτός που δημιούργησε τις προσδοκίες ότι το παρών θα δώσουν εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές του Τραμπ.

Ενδεικτική της έντασης που υπάρχει στην ομάδα Τραμπ είναι η σιωπή του προέδρου των ΗΠΑ στο Twitter την Κυριακή με αμερικανικά μέσα να μεταδίδουν πληροφορίες για οργή του ενοίκου του Λευκού Οίκου. «Ο Τραμπ είναι έξαλλος και κυρίως οργισμένος για το γεγονός ότι ακόμα και πριν να αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον συνεργάτες του γνωστοποίησαν ότι έξι μέλη της ομάδας της Τούλσα είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό» μετέδωσε το NBC.

Ακόμα πιο χαρακτηριστική η εικόνα του Τραμπ όταν επέστρεψε στην Ουάσινγκτον.

Dejected Trump returns to Washington after Kpop & Ticktock stans made Tulsa #Covidchella a epicfail


Κλείσιμο
Από την πλευρά του το CNN μετέδωσε την πληροφορία ότι η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, και ο γαμπρός του Τζέραντ Κουσνέρ, ήταν θυμωμένοι με την υπόσχεση του Παρσκέιλ.

Ο ίδιος ο επικεφαλής της καμπάνιας του Τραμπ απέδωσε την χαμηλή προσέλευση «στα όσα μετέδιδαν για μια εβδομάδα τα γεμάτα fake news μέσα ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και την παρουσία διαδηλωτών στην Τούλσα».

Ο Παρσκέιλ απείλησε, μάλιστα, με την αφαίρεση της διαπίστευσης από δημοσιογράφους που επικρίνουν την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου των ΗΠΑ.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν αποδώσει την αποτυχία της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης Τραμπ σε «εκστρατεία» που στήθηκε μέσω του Tik Tok από οπαδούς του συγκροτήματος K-Pop αλλά και από μια... 51χρονη.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο κορωνοϊός είναι εδώ: Τι δείχνουν οι «εξάρσεις» σε Θεσπρωτία και Θράκη

Βίντεο: Με πλημμύρες και χαλάζι ξεκίνησε η κακοκαιρία - Πού θα χτυπήσει σήμερα

Γερμανία: Εκτίναξη του δείκτη μετάδοσης κορωνοϊού - Σύγκρουση αστυνομικών με κατοίκους που έσπασαν καραντίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης