Σεισμόςσημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Νικαράγουαςστον Ειρηνικό Ωκεανό με αποτέλεσμα να ταλαντευθούν και να ταρακουνηθούν κτίρια ως την πρωτεύουσα της χώρας Μανάγκουα, πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές.
Κατά το USGS, το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ, ο σεισμός είχε ισχύ 5,1 βαθμών και επίκεντρο θαλάσσια περιοχή 49 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από τη Μασατσάπα.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events