Γερμανία: Οι γυναίκες γυρνούν την πλάτη στους άνδρες - μάτσο

Γερμανία: Οι γυναίκες γυρνούν την πλάτη στους άνδρες - μάτσο

Oι γυναίκες δεν προτιμούν αυτούς που το «παίζουν» αντράκια...

sdfgsdf
Κι όμως! Kαταρρέει ο μύθος του άνδρα - μάτσο, αφού οι γυναίκες τους «γυρίζουν» την πλάτη. Μόλις το 9% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου προτιμά τον άνδρα τον πολλά βαρύ, σύμφωνα με έρευνα της διαδικτυακής πύλης γνωριμιών «zweisam.de», σε δείγμα χιλίων ανύπαντρων γυναικών στη Γερμανία.

Ο άνδρας που το παίζει...άνδρας δεν έχει πλέον μεγάλη πέραση στον γυναικείο πληθυσμό, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild» με αφορμή την επίμαχη έρευνα.

Στα μάτια των γυναικών, οι άνδρες - μάτσο φαίνονται ακατάλληλοι για σχέση. Οι γυναίκες πλέον δεν θέλουν οι άντρες να τις βλέπουν ως συμπλήρωμα της εικόνας τους.

Ο εγωκεντρισμός είναι ένα πολύ έντονο χαρακτηριστικό του άνδρα - μάτσο. Γι ' αυτό και οι γυναίκες θέλουν στο πλευρό τους κάποιον που να τις ακούει, να τις προσέχει και να τους δίνει...χώρο στην σχέση.

Ο άνδρας - μάτσο όμως έχει μόνο μάτια για εκείνον...

Ετσι, το 93% των γυναικών θέλουν έναν άντρα με τρόπους και χιούμορ, ένα τζέντλεμαν.

Για το 88% των γυναικών, ο άντρας θα πρέπει να είναι αρρενωπός, για το 89% να είναι γαλαντόμος και για το 63% να είναι της «παλιάς σχολής», δηλαδή να μην αφήνουν τη γυναίκα να ανοίγει το πορτοφόλι της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης