Γερμανία: Οι γυναίκες γυρνούν την πλάτη στους άνδρες - μάτσο

sdfgsdf

Oι γυναίκες δεν προτιμούν αυτούς που το «παίζουν» αντράκια...

Κι όμως! Kαταρρέει ο μύθος του άνδρα - μάτσο, αφού οι γυναίκες τους «γυρίζουν» την πλάτη. Μόλις το 9% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου προτιμά τον άνδρα τον πολλά βαρύ, σύμφωνα με έρευνα της διαδικτυακής πύλης γνωριμιών «zweisam.de», σε δείγμα χιλίων ανύπαντρων γυναικών στη Γερμανία.

Ο άνδρας που το παίζει...άνδρας δεν έχει πλέον μεγάλη πέραση στον γυναικείο πληθυσμό, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild» με αφορμή την επίμαχη έρευνα.

Στα μάτια των γυναικών, οι άνδρες - μάτσο φαίνονται ακατάλληλοι για σχέση. Οι γυναίκες πλέον δεν θέλουν οι άντρες να τις βλέπουν ως συμπλήρωμα της εικόνας τους.

Ο εγωκεντρισμός είναι ένα πολύ έντονο χαρακτηριστικό του άνδρα - μάτσο. Γι ' αυτό και οι γυναίκες θέλουν στο πλευρό τους κάποιον που να τις ακούει, να τις προσέχει και να τους δίνει...χώρο στην σχέση.

Ο άνδρας - μάτσο όμως έχει μόνο μάτια για εκείνον...

Ετσι, το 93% των γυναικών θέλουν έναν άντρα με τρόπους και χιούμορ, ένα τζέντλεμαν.

Για το 88% των γυναικών, ο άντρας θα πρέπει να είναι αρρενωπός, για το 89% να είναι γαλαντόμος και για το 63% να είναι της «παλιάς σχολής», δηλαδή να μην αφήνουν τη γυναίκα να ανοίγει το πορτοφόλι της.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ekdilwsi_isa_kapnisma

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία πανελλαδικής μέτρησης για το κάπνισμα – Σε εκδήλωση του ΙΣΑ επισημάνθηκε η υποχρέωση γιατρών και Πολιτείας να απαλλαγούν όσοι περισσότεροι άνθρωποι από την επιβλαβή συνήθεια του καπνίσματος

DSC_3838

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία στην Κομοτηνή θα επισκεφθεί το πρόγραμμα κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), προκειμένου να στηρίξει και να ενισχύσει τη λειτουργία του.