Τα πέντε χειρότερα στιλιστικά λάθη του καλοκαιριού

Τα πέντε χειρότερα στιλιστικά λάθη του καλοκαιριού

Και πώς να τα αποφύγετε...

Women_Greece_Holidays
Με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει επικίνδυνα», επιλέγουμε και δικαίως ελαφρά ρούχα. Όχι όμως ό,τι βρούμε μπροστά μας.

Γκουρού σε θέματα μόδας συμβουλεύουν τον γυναικείο πληθυσμό πώς να καταπλήξει τα πλήθη χωρίς να υποπέσει στα πιο συνηθισμένα ενδυματολογικά λάθη, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild».

Τα πέντε χειρότερα ενδυματολογικά λάθη: 

1. Οι σαγιονάρες είναι μόνο για την παραλία

Όταν το θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο», υπάρχουν εργαζόμενοι που επιλέγουν να φορούν σαγιονάρα στο γραφείο. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ παραλίας και όχι για γραφείο είτε για βραδινή έξοδο, επισημαίνουν οι ειδικοί σε θέματα στιλ. Εάν πάλι είστε λάτρης των «flip flip», τότε προτιμήστε για βράδυ την δερμάτινη σαγιονάρα. Εννοείτε πως έχετε κάνει πεντικιούρ.

2. Οι μπλούζες μ' έναν ώμο απαιτούν στράπλες

Προσδίδουν θηλυκότητα και ρομαντισμό όμως το πρόβλημα με την επιλογή αυτή είναι προφανές: Ο γυμνός ώμος απαιτεί αόρατο σουτιέν. Μόνο το στράπλες ενδείκνυται στις έξωμες μπλούζες και τα φορέματα. Εάν έχετε μικρό στήθος, παραλείψετε το σουτιέν εντελώς.Αρκεί το χρώμα και το ύφασμα του ρούχου να το επιτρέπουν!

3. Tα λευκά ρούχα θέλουν το εσώρουχό τους

Το λευκό χρώμα είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού... Όσο ωραίο όμως κι αν είναι, θέλει προσοχή στο συνδυασμό του.
Κλείσιμο
Ακόμη κι ένα λευκό τζιν παντελόνι προυποθέτει λευκό εσώρουχο. Το λευκό ύφασμα, είτε είναι χοντρό είτε διάφανο, προυποθέτει εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος.Όχι λευκό!

4. Mίνι φούστα και ντεκολτέ; Σίγουρα όχι!

Συνδυάζοντας μία μίνι φούστα με μπλούζα που έχει βαθύ ντεκολτέ πιστεύουμε ότι θα τραβήξουμε όλα τα βλέμματα αφού θα έχουμε λιγότερο καλυμμένο το σώμα μας. Ωστόσο, κάνουμε το ακριβώς αντίθετο.. Ότι κόβουμε από κάτω, προσθέτουμε από πάνω. Για παράδειγμα, για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα, συνδυάστε τη μίνι φούστα με σακάκι.

5. Το κολάν είναι ιδανικό για το γυμναστήριο

Το κολάν είναι πάνω απ΄όλα ρούχο για το γυμναστήριο. Φέτος ειδικά το ποδηλατικό κολάν (πάνω από το γόνατο) είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Ιδανικό για τις μεσημεριανές βόλτες το Σαββατοκύριακο όχι όμως για το βράδυ και τον επαγγελματικό χώρο. Η τάση αυτή ενδεικνύεται για τις λεπτές γυναίκες. Επίσης καλό θα είναι οι μπλούζες να καλύπτουν τους γλουτούς. Αντί για πάνινα παπούτσια συνδυάστε το με πέδιλα που έχουν τακούνι για μία πιο κομψή εμφάνιση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης