Ημερίδα Καρδιο-Oγκολογίας στο Metropolitan General

190226164803_metropolitan_general

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Ο Τομέας Καρδιάς του Metropolitan General και το Τμήμα Καρδιο-Ογκολογίας, σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων, διοργανώνουν επιστημονική Ημερίδα με τίτλο «ΚΑΡΔΙΟ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ 2019» που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Metropolitan General (Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός).

Στην Ημερίδα θα αναλυθούν σε βάθος όλες οι επίκαιρες απόψεις του αναδυόμενου τομέα συνεργασίας Καρδιολόγων και Ογκολόγων από εξειδικευμένους επιστήμονες. Σκοπός της είναι η ενημέρωση του ιατρικού δυναμικού του Metropolitan General, αλλά και του ευρύτερου ιατρικού τομέα, για τα καρδιολογικά προβλήματα που ανακύπτουν κατά τη θεραπευτική αντιμετώπιση των ογκολογικών ασθενών. Θα αναλυθούν οι μηχανισμοί της καρδιοτοξικότητας των θεραπευτικών επιλογών του καρκίνου και θα παρουσιασθούν οι σύγχρονες απόψεις για την αντιμετώπισή τους. 

Συντονιστές της Ημερίδας είναι ο κ. Σάββας Τουμανίδης, Διευθυντής-Καθηγητής Θεραπευτικής, ο κ. Στέφανος Φούσας, Συντονιστής του Τομέα Καρδιάς, ο κ. Γεώργιος Θεοδωράκης, Διευθυντής Κλινικής Αρρυθμιών–Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης, ο κ. Ιωάννης Καλλικάζαρος, Διευθυντής-Καρδιολόγος και ο  κ. Αθανάσιος Τρίκας, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών. 
Το Metropolitan General, ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης ιατρικής, είναι ένα από τα ελάχιστα θεραπευτήρια στη χώρα που διαθέτει οργανωμένο Τμήμα Καρδιο-Ογκολογίας. Το τμήμα  στελεχώνεται από καρδιολόγους υψηλής εξειδίκευσης σε συνεργασία με διεπιστημονική ομάδα καρδιάς (επεμβατικοί καρδιολόγοι, καρδιολόγοι, αρρυθμιολόγοι, καρδιοχειρουργοί),  ενώ η εκάστοτε θεραπευτική προσέγγιση σχεδιάζεται πάντα μαζί με το θεράποντα ογκολόγο. Οι ασθενείς εξετάζονται καρδιολογικά, καταγράφονται και παρακολουθούνται διαχρονικά πριν, κατά και μετά την ογκολογική θεραπεία.

Η Ημερίδα μοριοδοτείται με 7 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: 210 6827405 (κα Xαρά Γαστουνιώτη, Εταιρεία Διοργάνωσης Συνεδρίων “Τhe MasterMind Group”) 
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης