Πώς θα προσφέρεις υγεία αποτελεσματικά στο δέρμα σου

Πώς θα προσφέρεις υγεία αποτελεσματικά στο δέρμα σου

Η Pharmasept, εδώ και 25 χρόνια παράγει δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας  αποκλειστικά για την επιδερμίδα μας - Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητές τους!

proionta_pharmasept_art
Λένε ότι η πραγματική ομορφιά ενός ανθρώπου πηγάζει από μέσα του και αντανακλάται στην όψη του. Είναι αλήθεια… Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να αναδειχθεί η εσωτερική μας λάμψη, είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας με τα κατάλληλα προϊόντα. Η προσωπική φροντίδα έχει γίνει πιο απαιτητική και δεν περιορίζεται πια μόνο σε ένα σαμπουάν, ένα αφρόλουτρο και μια ενυδατική κρέμα. Επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για τα… ιδανικά προϊόντα- της προσωπικής μας περιποίησης.

Η Pharmasept, εδώ και 25 χρόνια ερευνά τις ανάγκες της επιδερμίδας, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται και δημιουργεί συνθέσεις υψηλής ποιότητας, οι οποίες λειτουργούν προληπτικά και ενισχύουν την καλή υγεία του δέρματος. Όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα, χρωστικές, συνθετικά και parabens, δείχνοντας έτσι μεγάλη φροντίδα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.
proionta_pharmasept

Κλείσιμο
Στην Pharmasept θα βρείτε εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτητικές ανάγκες της βρεφικής & παιδικής επιδερμίδας (Baby & Κid Care), καθώς και μεγάλη γκάμα προϊόντων καθαρισμού και φροντίδας σώματος ενηλίκων, όπως το γνωστό σε όλους Hygienic Shower στη συσκευασία 1 λίτρου, που περιέχει το Πατενταρισμένο Σύστημα Καθαρισμού Pharmasept και χρόνια έχει ξεχωρίσει το καταναλωτικό κοινό. Πολύ αγαπημένη σε όσους αθλούνται είναι και η σειρά AID για την ανακούφιση πόνου. Ενώ, ξεχωρίζει και η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου CLERIA, με σύνθεση πολλαπλών δράσεων ιδανική για καθαρισμό, ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

«Στην Pharmasept, εδώ και 25 χρόνια παράγουμε δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με στόχο να προσφέρουν υγεία & προστασία στο δέρμα μας. Ο σεβασμός στον καταναλωτή αποτελεί πρωταρχική αξία μας. Εξελίσσουμε διαρκώς τις συνθέσεις των προϊόντων μας, δημιουργούμε νέες φόρμουλες και χρησιμοποιούμε καινοτόμα συστατικά προσαρμόζοντας τα προϊόντα μας στις απαιτήσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις, συνδυάζοντας τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης με την αποτελεσματικότητα της επιστήμης» αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρίας.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις σειρές προϊόντων της PHARMASEPT και ανακαλύψτε την ευεργετική δράση των προϊόντων της. Αναζητήστε τα αποκλειστικά στα φαρμακεία.
Pharmasept_Corporate





1200x628_Hands_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης