Η Goldman Sachs χαλαρώνει τη... γραβάτα και υιοθετεί πιο casual dress code

Η Goldman Sachs χαλαρώνει τη... γραβάτα και υιοθετεί πιο casual dress code

Το αφήνει, βέβαια, στην καλή κρίση των εργαζομένων

goldmansachs
Έναν πιο χαλαρό ενδυματολογικό κώδικα υιοθετεί ο γίγαντας της Γουόλ Στριτ, Goldman Sachs, αφήνοντας στην καλή κρίση των εργαζομένων να επιλέγουν τα κατάλληλα ρούχα για κάθε περίσταση.

Για να κάνει πιο ευχάριστο και άνετο το περιβάλλον εργασίας , η Goldman Sachs αναφέρει σε εσωτερικό της έγγραφο ότι επιτρέπει στους εργαζόμενους να υιοθετήσουν ένα πιο casual ντύσιμο.

«Με δεδομένο ότι η φιλοσοφία μας και η αλλαγή της φύσης των χώρων εργασίας γενικά είναι υπέρ ενός πιο χαλαρού περιβάλλοντος, πιστεύουμε ότι είναι η σωστή στιγμή να προχωρήσουμε σε ένα πιο ευέλικτο ενδυματολογικό κώδικα», αναφέρει το email που πήραν οι 36.000 εργαζόμενοι, το οποίο όμως δεν διευκρινίζει ποια ρούχα θα θεωρούνται κατάλληλα και ποια ακατάλληλα.

«Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να αισθάνονται άνετοι και σίγουροι με τις ομάδες μας, οπότε παρακαλώ ντυθείτε με τρόπο που ταιριάζει στις προσδοκίες των πελατών μας», επισημαίνει το email τονίζοντας όμως ότι:

«Το casual ντύσιμο δεν είναι κατάλληλο για κάθε ημέρα και για κάθε περίσταση», όπως  αναφέρει το εσωτερικό έγγραφο που φέρει την υπογραφή του διευθύνοντα συμβούλου, Ντέιβιντ Σόλομον.

Η Goldman Sachs αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια και άλλων τραπεζών, όπως της JP Morgan, που έχουν επιτρέψει ένα πιο χαλαρό ντύσιμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης