Εννέα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξέρεις για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη

Εννέα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξέρεις για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη

Το να κοιμάσαι με το μακιγιάζ μπορεί να σου φέρει σπυράκια και μολύνσεις

omorfia
Σε καταλαβαίνω! Το να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου το βράδυ είναι πολύ δύσκολη υπόθεση όταν απλά θέλεις να πέσεις ξερή στο κρεβάτι και να κοιμηθείς. Επειδή κάποιες φορές είμαι και εγώ σαν και εσένα και δυσκολεύομαι με τις κρέμες, τα ντεμακιγιάζ και γενικά την περιποίηση του προσώπου μου, έχω βρει κάποια «κολπάκια» που είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσουν και εσένα.

1. Κρύψε το μανικιούρ που έχει μεγαλώσει βάζοντας ένα βερνίκι με γκλίτερ στη βάση του νυχιού σου. Έτσι δεν θα φαίνεται το νύχι που έχει μεγαλώσει και δεν έχει βερνίκι πάνω του.

2. Έχε το ντεμακιγιάζ στο κομοδίνο σου δίπλα στο κρεβάτι έτσι ώστε να μην έχεις καμιά δικαιολογία να μην βγάλεις το μακιγιάζ σου.
Το να κοιμάσαι με το μακιγιάζ μπορεί να σου φέρει σπυράκια και μολύνσεις. Έχε, λοιπόν, το ντεμακιγιάζ και μερικά βαμβάκια ντεμακιγιάζ στο κομοδίνου για εκείνες τις ημέρες που αισθάνεσαι
Κλείσιμο
πολύ τεμπέλα για να κάνεις οτιδήποτε.

3. Χρησιμοποίησε το κραγιόν σου για να βάψεις τα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια σου. Για τις ημέρες που δεν θέλεις να χάσεις χρόνο στο βάψιμο απλά βάλε κραγιόν στα χείλη σου, βάλε λίγο ακόμα στα μάγουλά σου αντί για ρουζ και βάλε και λίγο στα βλέφαρά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο keepup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης