Η «Πνοή Αγάπης» γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού

1863964

Δέιτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του συλλόγου

Στις 5 Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού και η «Πνοή Αγάπης» τη γιορτάζει με πολλά δρώμενα. Με αφετηρία το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας» και ζώντας καθημερινά την αγωνία και τον πόνο των ασθενών με καρκίνο αλλά και των συνοδών τους, η «Πνοή Αγάπης» άνοιξε τα φτερά της, ενώνοντας κάτω από το σκοπό της μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων.


Με βάση τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ο σύλλογος προσπαθεί να δημιουργήσει τις δομές εκείνες που θα μπορέσουν να αποφορτίσουν και να ανακουφίσουν τόσο τους ίδιους τους ασθενείς όσο και τους συνοδούς τους.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου παραμένουν δίπλα στους ασθενείς και το οικείο περιβάλλον τους, ακόμη και όταν η θεραπεία δεν έχει ανταπόκριση. Γιατί η «Πνοή Αγάπης» πραγματικά πιστεύει ότι …αξίζει να μοιραζόμαστε τα δύσκολα!


Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:
ygeia

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

volios_emvolios

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θέτει υπό την αιγίδα του την παρουσίαση ενός παιδικού παραμυθιού – Το παραμύθι «Βόλιος Εμβόλιος διδάσκει στα παιδιά με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο τη διαδικασία και τη σημασία του εμβολιασμού

forum_woman

Κατά την διάρκεια των εργασιών του Forum θα παρουσιαστούν εισηγήσεις και θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα γύρω απ’ την συνετή και ορθολογική χρήση των αντιβιοτικών και στην Κτηνιατρική Επιστήμη