Η «Πνοή Αγάπης» γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού

1863964

Δέιτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του συλλόγου

Στις 5 Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού και η «Πνοή Αγάπης» τη γιορτάζει με πολλά δρώμενα. Με αφετηρία το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας» και ζώντας καθημερινά την αγωνία και τον πόνο των ασθενών με καρκίνο αλλά και των συνοδών τους, η «Πνοή Αγάπης» άνοιξε τα φτερά της, ενώνοντας κάτω από το σκοπό της μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων.


Με βάση τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ο σύλλογος προσπαθεί να δημιουργήσει τις δομές εκείνες που θα μπορέσουν να αποφορτίσουν και να ανακουφίσουν τόσο τους ίδιους τους ασθενείς όσο και τους συνοδούς τους.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου παραμένουν δίπλα στους ασθενείς και το οικείο περιβάλλον τους, ακόμη και όταν η θεραπεία δεν έχει ανταπόκριση. Γιατί η «Πνοή Αγάπης» πραγματικά πιστεύει ότι …αξίζει να μοιραζόμαστε τα δύσκολα!


Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:
ygeia

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

laparo12

Όπως ανακοινώθηκε από το Ιπποκράτειο, η επέμβαση, η οποία χαρακτηρίζεται ως πρωτοποριακή, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά (στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα) στη Βόρεια Ελλάδα

eas

Συμβολή Ελλήνων επιστημόνων - Το «έξυπνο» σύστημα, που δοκιμάσθηκε σε βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, είναι σε θέση να διακρίνει -με μέση ακρίβεια 89% (δηλαδή εννέα στις δέκα φορές «πέφτει μέσα»- τη φωνή ενός ανθρώπου που πάσχει από μετατραυματική διαταραχή, από κάποιον που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα 

anapnoi-sl

Health tips για να μην σας πιάνουν από τη μύτη… Να αποφεύγετε τις βόλτες στην εξοχή και στο βουνό κυρίως όταν φυσάει ή έχει πολύ μεγάλη ηλιοφάνεια. Να κρατάτε τα παράθυρα του σπιτιού και του αυτοκινήτου σας κλειστά την περίοδο της άνοιξης.