Νέα θεραπεία για την αντιμετώπιση της τενοντίτιδας

tendonitis

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να ανακουφιστείς από τον πόνο, όμως τίποτα δεν έχει πραγματικά καλό αποτέλεσμα και μόνο στο άκουσμα της λέξης «παυσίπονο» πλέον εκνευρίζεσαι;

Tενοντίτιδα στο γoνατo; Στoν ώμo; Στoν αγκώνα; Έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να ανακουφιστείς από τον πόνο, όμως τίποτα δεν έχει πραγματικά καλό αποτέλεσμα και μόνο στο άκουσμα της λέξης «παυσίπονο» πλέον εκνευρίζεσαι.

Καιρός να μάθεις περισσότερα για μια νέα θεραπεία που συστήνεται για την αντιμετώπιση παθήσεων του μυοσκελετικού που υπόσχεται ίαση με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Η θεραπεία με PRP (πλάσιο πλούσιο σε αιμοπετάλια) είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος κλάδος της ιατρικής που ονομάζεται «Ορθοβιολογία», η οποία έχει απώτερο σκοπό την ενεργοποίηση και ενίσχυση της έμφυτης ιδιότητας του σώματος να επουλώνει και να αναγεννά τους ιστούς και τα όργανά του.

Πλέον αποτελεί μία ασφαλή, μη χειρουργική, βιολογική θεραπεία, μεταξύ άλλων και για την αντιμετώπιση των εκφυλιστικών και τραυματικών παθήσεων του μυοσκελετικού με φυσικό τρόπο.

Πως λειτουργεί η θεραπεία;

το αίμα αποτελείται από το πλάσμα και τα έμμορφα συστατικά του, δηλαδή ερυθρά αιμοσφαίρια, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια. Τα αιμοπετάλια είναι γνωστά για τον ρόλο τους στην πήξη του αίματος.

Μετά από ένα τραυματισμό, τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια απελευθερώνουν πρωτεΐνες επούλωσης που ονομάζονται αυξητικοί παράγοντες οι οποίοι δρώντας συνεργικά στην πάσχουσα περιοχή επιταχύνουν την αποκατάσταση της βλάβης.

Την επουλωτική αυτή δράση που έχουν τα αιμοπετάλια εκμεταλλεύεται η θεραπεία με PRP, ένα ισχυρό παρασκεύασμα πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες που έχει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσει τον ρυθμό αποκατάστασης και να διεγείρει συνολικά την επισκευή και την αναγέννηση των ιστών.

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γιώργος

Έχει αποτέλεσμα. Και γω είμαι δύσπιστος στις «θαυματουργές» μεθόδους, αλλά αυτή η μέθοδος με απάλλαξε σχεδόν άμεσα από μια επώδυνη και επίμονη αγκωνίτιδα. Είναι βέβαια ακριβή.

X

Παπατζιλικια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xristougenna_fagito


Μέσα στις γιορτές τα περισσότερα κιλά τα παίρνεις κανείς τρώγοντας φαγητά που κυκλοφορούν σε συσκευασίες. Αποφεύγοντάς τα και τρώγοντας περισσότερο σπιτικό μαγειρευτό φαγητό θα καταφέρεις να διατηρήσεις το βάρος σου σταθερό

Chinese-Herbal-medicine-and-acupuncture

Η κινεζική παραδοσιακή ιατρική βασίζεται θεωρητικά στην έννοια του «τσι», της ζωτικής ενέργειας που υποτίθεται ότι ρέει μέσα στο σώμα κατά μήκος καναλιών - H αποκατάσταση της ομαλής ροής του «τσι» θεωρείται ότι βοηθά στην επαναφορά της υγείας - Μια σειρά από παραδοσιακά βότανα υποτίθεται ότι επαναφέρουν την ισορροπία ανάμεσα τις δύο βασικές δυνάμεις του «γιν» και του «γιανγκ»

antiviwsi1

Οι εκπρόσωποι των φορέων Υγείας προειδοποιούν για την αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών και την επίπτωσή τους στον πληθυσμό - Πάνω από 33.000 άτομα πέθαναν το 2015 στην ΕΕ λόγω βακτηρίων που είναι ανθεκτικά στα αντιβιωτικά

1
Ygeia

Ο Όμιλος παρουσίασε το πλέγμα δράσεών του με θέμα «All about Oncology», με τη συμμετοχή πλήθους κορυφαίων στον τομέα τους επιστημόνων και ειδικών, οι οποίοι ανέπτυξαν όλες τις νεότερες εξελίξεις στον Τομέα της Ογκολογίας