Νέα θεραπεία για την αντιμετώπιση της τενοντίτιδας

tendonitis

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να ανακουφιστείς από τον πόνο, όμως τίποτα δεν έχει πραγματικά καλό αποτέλεσμα και μόνο στο άκουσμα της λέξης «παυσίπονο» πλέον εκνευρίζεσαι;

Tενοντίτιδα στο γoνατo; Στoν ώμo; Στoν αγκώνα; Έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να ανακουφιστείς από τον πόνο, όμως τίποτα δεν έχει πραγματικά καλό αποτέλεσμα και μόνο στο άκουσμα της λέξης «παυσίπονο» πλέον εκνευρίζεσαι.

Καιρός να μάθεις περισσότερα για μια νέα θεραπεία που συστήνεται για την αντιμετώπιση παθήσεων του μυοσκελετικού που υπόσχεται ίαση με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Η θεραπεία με PRP (πλάσιο πλούσιο σε αιμοπετάλια) είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος κλάδος της ιατρικής που ονομάζεται «Ορθοβιολογία», η οποία έχει απώτερο σκοπό την ενεργοποίηση και ενίσχυση της έμφυτης ιδιότητας του σώματος να επουλώνει και να αναγεννά τους ιστούς και τα όργανά του.

Πλέον αποτελεί μία ασφαλή, μη χειρουργική, βιολογική θεραπεία, μεταξύ άλλων και για την αντιμετώπιση των εκφυλιστικών και τραυματικών παθήσεων του μυοσκελετικού με φυσικό τρόπο.

Πως λειτουργεί η θεραπεία;

το αίμα αποτελείται από το πλάσμα και τα έμμορφα συστατικά του, δηλαδή ερυθρά αιμοσφαίρια, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια. Τα αιμοπετάλια είναι γνωστά για τον ρόλο τους στην πήξη του αίματος.

Μετά από ένα τραυματισμό, τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια απελευθερώνουν πρωτεΐνες επούλωσης που ονομάζονται αυξητικοί παράγοντες οι οποίοι δρώντας συνεργικά στην πάσχουσα περιοχή επιταχύνουν την αποκατάσταση της βλάβης.

Την επουλωτική αυτή δράση που έχουν τα αιμοπετάλια εκμεταλλεύεται η θεραπεία με PRP, ένα ισχυρό παρασκεύασμα πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες που έχει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσει τον ρυθμό αποκατάστασης και να διεγείρει συνολικά την επισκευή και την αναγέννηση των ιστών.

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Γιώργος

Έχει αποτέλεσμα. Και γω είμαι δύσπιστος στις «θαυματουργές» μεθόδους, αλλά αυτή η μέθοδος με απάλλαξε σχεδόν άμεσα από μια επώδυνη και επίμονη αγκωνίτιδα. Είναι βέβαια ακριβή.

X

Παπατζιλικια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

interclinic_HHG_logotypa_2

Το Metropolitan Hospital, μέλος της HHG που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners, και η «CRETA INTERCLINIC Α.Ε.» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι υπεγράφη η συμφωνία ένταξης της Creta InterClinic στον Όμιλο Hellenic Healthcare. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βρει την Creta InterClinic μέλος ενός δικτύου φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ.

gala0

Το ετήσιο Gala του Hellenic Initiative γίνεται με στόχο τη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση και τη βράβευση οργανισμών που υποστηρίζουν τη βιώσιμη μακροχρόνια εξέλιξη και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας