Τα «pure» όπλα κατά της κακοσμίας

Τα «pure» όπλα κατά της κακοσμίας

Τα αποσμητικά που επιλέγουν πλέον γυναίκες και άνδρες για να αποφύγουν την κακοσμία αλλά και για να προστατεύσουν την επιδερμίδα τους

aposmitiko
Η στροφή των καταναλωτών στην επιλογή προϊόντων με φυσικά συστατικά για την προσωπική τους περιποίηση, δεν είναι απλώς μια viral τάση στις μέρες μας. Τα «πράσινα» στοιχεία και τα φυσικά εκχυλίσματα που περιλαμβάνουν πολλά καλλυντικά, έχουν ευεργετικές ιδιότητες στο δέρμα μας και αυτό το αντιλαμβάνονται πλέον οι καταναλωτές που τα αναζητούν εντατικά, όπως και οι εταιρείες που δημιουργούν νέας γενιάς σειρές, αγνών, προϊόντων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα φυσικά συστατικά και οι φυτικές και πιστοποιημένες βιολογικες φόρμουλες, αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά καλλυντικών, εμφανίζοντας διπλάσια ζήτηση σε σχέση με τα συμβατικά καλλυντικά στην Ευρώπη.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, πλέον, ειδικά οι γυναίκες ενημερώνονται εκτενώς προκειμένου να αγοράσουν προϊόντα απαλλαγμένα από χημικά πρόσθετα, ακόμα κι αν από αυτά αναδύονται μικρότερης έντασης αρώματα. Ενδεικτική είναι η αγορά των αποσμητικών, στην οποία κυκλοφορούν προϊόντα όπως το Sensi Pure 0% από το Noxzema, που αντιμετωπίζει την κακοσμία με τον πιο αγνό τρόπο. Δεν περιέχει άλατα αλουμινίου, επομένως δεν μπλοκάρει την έκκριση του ιδρώτα από τους πόρους της μασχάλης. Δεν περιέχει parabens και χρωστικές και δεν διαταράσσει την φυσιολογική χλωρίδα της επιδερμίδας.

Παράγεται έτσι ένα προϊόν που λειτουργεί σε πλήρη αρμονία με το σώμα, δρα αποτελεσματικά στα βακτηρίδια που ευθύνονται για τις δυσάρεστες σωματικές οσμές, χωρίς να μπλοκάρει τους σμηγματογόνους αδένες, ενώ προσφέρει 48ωρη αποτελεσματικότητα και προστασία από την κακοσμία, αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και επιτρέποντας της να αναπνέει.

Κλείσιμο
Σημαντικότερο πλεονέκτημα του Noxzema Sensi Pure είναι ότι δεν περιλαμβάνει στα συστατικά του άλατα αλουμινίου, paraben και αλκοόλη, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο ασφαλες για το δέρμα. Επιπλέον, δεν αφήνει λευκά σημάδια στο σώμα και στα ρούχα, ενώ είναι ιδανικό τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με ευαίσθητες επιδερμίδες. Το  άρωμά του δροσερό και διακριτικό,  ενώ  είναι διαθέσιμο σε συσκευασία roll on και spray.  Τη σειρά Sensi PURE 0% συμπληρώνει το αντίστοιχο αφρόλουτρο. Έχει υποαλλεργικό άρωμα που προσφέρει στην επιδερμίδα σας μια ήπια και αποτελεσματική εμπειρία φροντίδας. Η φόρμουλά του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί τις αλλεργικές αντιδράσεις ενώ έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στα πιο ευαίσθητα δέρματα. Δεν περιλαμβάνει parabens, φθαλικά, σαπούνι, σιλικόνες και προπυλενογλυκόλη συνεπώς δεν διαταράσσει το προστατευτικό φιλμ του δέρματος. Οι βιταμίνες Β και το εκχύλισμα βαμβακιού που περιέχει ενισχύουν και προστατεύουν το δέρμα, χαρίζοντάς του μοναδική απαλότητα.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να επιλέγουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, βάση των χαρακτηριστικών και συστατικών τους, και φυσικά με γνώμονα την ανάγκη που καλύπτουν.

0%, για μηδέν συμβιβασμούς στην προσωπική μας περιποίηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης