Ο γενικός διευθυντής του μεγαλύτερου ιατρικού κέντρου του Ισραήλ στην Αθήνα

Ο γενικός διευθυντής του μεγαλύτερου ιατρικού κέντρου του Ισραήλ στην Αθήνα

Ο καθηγητής Ζεέβ Ρότσταιν, επισκέπτεται τη χώρα με σκοπό την δημιουργία συνεργασίας με ελληνικά ιατρικά κέντρα

Ο γενικός διευθυντής του μεγαλύτερου ιατρικού κέντρου του Ισραήλ στην Αθήνα
Την Αθήνα επισκέπτεται ο Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Sheba, του κορυφαίου ιατρικού κέντρου στο Ισραήλ, Καθηγητής Ζεέβ Ρότσταιν, με σκοπό την δημιουργία συνεργασίας (οικονομικής, ανταλλαγή τεχνογνωσίας) με ελληνικά ιατρικά κέντρα και την προώθηση του ιατρικού τουρισμού στο Ισραήλ. Η επίσκεψη οργανώθηκε από την Πρεσβεία του Ισραήλ σε συνεργασία με τον Καθ. Νικόλαο Τσαμόπουλο, Διευθυντή του Τμήματος Επεμβατικής Νευροακτινολογίας του νοσοκομείου Mediterraneo.

Κατά την διάρκεια της διήμερης παραμονής του, ο Δρ. Ρότσταιν θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και θα συναντηθεί με την Πρόεδρο και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, του νοσοκομείου Υγεία και ασφαλιστικών εταιριών. Επιπλέον, θα κάνει παρουσίαση στους επικεφαλής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην οικία της νέας Πρέσβεως του Ισραήλ, Ιρίτ Μπεν Άμπα.

Το Ιατρικό Κέντρο Sheba στο Tel Hashomer κοντά στο Τελ Αβίβ είναι το μεγαλύτερο ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ. Είναι το πλέον ολοκληρωμένο ιατρικό κέντρο της Μέσης Ανατολής γνωστό για την πρωτοποριακή ιατρική του. Είναι επίσης ένα σημαντικότατο κέντρο ιατρικών και επιστημονικών ερευνών που συνεργάζεται διεθνώς με φαρμακευτικές εταιρίες και βιομηχανίες βιοτεχνολογίας για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων, θεραπειών και τεχνολογιών, όπως είναι και ένα παγκόσμιο κέντρο ιατρικής εκπαίδευσης.

Η προσπάθεια δημιουργίας συνεργασίας μεταξύ των ιατρικών κέντρων των δύο χωρών συμπίπτει με τον στόχο της Πρέσβεως του Ισραήλ να υπάρξουν συνέργειες μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας (οικονομικές, τεχνολογικές) σε σημαντικούς τομείς. Η επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του Ιατρικού Κέντρου Sheba αποτελεί βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.   

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης