Ένα event, αμέτρητες γευστικές εμπειρίες

Ένα event, αμέτρητες γευστικές εμπειρίες

Οι δύο νέες συσκευές της Philips, η μηχανή espresso  LatteGo και το Airfryer XXL Connected, έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις δυνατότητες και την ευελιξία τους.

kedriki


Sponsored content

Το trend της εποχής είναι υπερσύγχρονες συσκευές που συνδυάζουν ποιότητα, οικονομία και απόλαυση, αναβαθμίζοντας έτσι τη γευστική εμπειρία, όπως είναι μηχανές espresso και τα airfryers. Οι μηχανές espresso παραμένουν πολύ δημοφιλείς γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με έναν καλό καφέ, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ενώ τα Airfryers έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, αφού είναι ο ιδανικός τρόπος για γρήγορο, νόστιμο, υγιεινό και οικονομικό μαγείρεμα ακόμα και για όσους δοκιμάζουν για πρώτη φορά να μαγειρέψουν.

DSC06507

Η Philips ως μια εταιρεία που δεν σταματά να καινοτομεί παρουσιάζει τη νέα γενιά μηχανών espresso και Αirfryers, εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες και φυσικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι, στο δημιουργικό και διαδραστικό event που οργάνωσε η εταιρεία την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, οι προβολείς ήταν στραμμένοι στη νέα μηχανή espresso LatteGo Series 2300 και φυσικά στο Airfryer XXL Connected HD9285/93. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Solid στο Νέο Ψυχικό, είχε τίτλο Creative Morning Powered by Philips και ήταν μια ευκαιρία να για τους δημοσιογράφους και τους influencers που ήταν οι καλεσμένοι του event να δουν όλες τις δυνατότητες των δύο συσκευών.

new_DSC06447
Κλείσιμο

Η μέρα ξεκίνησε με τον παγκοσμίως βραβευμένο barista και master του latte art, Μιχάλη Καραγιάννη, να παρουσιάζει τις αμέτρητες δυνατότητες της νέας πλήρως αυτόματης μηχανής espresso LatteGo. Δημιουργώντας υπέροχους καφέδες on the spot, o Μιχάλης Καραγιάννης μίλησε για τις συναρπαστικές λειτουργίες της νέας συσκευής: 8 διαφορετικοί τύποι καφέ υψηλής ποιότητας με το πάτημα ενός κουμπιού, τεχνολογία SilentBrew για αθόρυβη άλεση, σύστημα γάλακτος LatteGo για κρεμώδες, βελούδινο αφρόγαλα, γρήγορα καθοριζόμενο σύστημα γάλακτος. Με λίγα λόγια, μπορούμε να ετοιμάσουμε τον αγαπημένο μας καφέ σαν να είμαστε επαγγελματίες baristas.

DSC06528

Στη συνέχεια του event έγινε η παρουσίαση του Airfryer XXL Connected, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο γνωστός chef ανέλαβε δράση παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη συνταγή για φριτάτα στο Αirfryer, εξηγώντας παράλληλα τις 16 λειτουργίες ψησίματος και  τις αμέτρητες δυνατότητες: τεχνολογία αφαίρεσης λίπους, διατήρηση θερμοκρασίας για ευέλικτο χρόνο σερβιρίσματος, τεχνολογία Rapid Air για  έξτρα τραγανότητα, καλάθι QuickClean και πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων για όλα τα αποσπώμενα μέρη και φυσικά, τηγάνισμα με λίγο ή καθόλου λάδι. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αφού έλυσε τις απορίες των παρευρισκόμενων, παρουσίασε τις λαχταριστές συνταγές που μπορούν όλοι να κατεβάσουν δωρεάν από το NutriU app.

DSC06704

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν τη φριτάτα που ετοίμασε ο chef αλλά και ένα πλούσιο brunch από τον μπουφέ του Solid παίρνοντας ενέργεια για τη συνέχεια, τη διαδραστική εμπειρία του Manifestation Wall. Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιάστριες του event, η Ελπίδα Λάμπρου και η Λήδα Κοντζεδάκη, γνωστές και από το YouTube ως 2 girls 1 map, καθοδήγησαν τους καλεσμένους ώστε να φτιάξουν ένα manifestation wall ο καθένας. Στην ουσία, οι καλεσμένοι άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό moodboard συνδυάζοντας φωτογραφίες και λέξεις, θέτοντας έτσι τους στόχους για τη νέα σεζόν γύρω από το κομμάτι των απολαύσεων, όπως ο καφές, το φαγητό, τα ταξίδια, τα νέα χόμπι και πολλά άλλα.

Η μέρα έκλεισε με αναμνηστικά δώρα για όλους και άπειρη έμπνευση για ακόμα περισσότερες δημιουργίες στο σπίτι με τη LatteGo Series 2300 και το Airfryer XXL Connected.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης