Καλύπτουμε κάθε ανάγκη, αποκομίζοντας όλα τα οφέλη

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη, αποκομίζοντας όλα τα οφέλη

Ασφαλιστικά συμβόλαια στα μέτρα μας, συνδυαστικές εκπτώσεις και κάλυψη όλων των αναγκών μας για να προστατέψουμε όλα αυτά που αγαπάμε.

eurolife_kedriki

Sponsored content

Το σπίτι μας είναι η φωλιά μας, ένα καταφύγιο όπου ανυπομονούμε να επιστρέψουμε κάθε φορά, όσο εύκολη ή δύσκολη και αν ήταν η ημέρα μας. Άλλωστε, το σπίτι δεν είναι μόνο οι τέσσερις τοίχοι που το περιβάλουν, αλλά ένα σύνολο πολύτιμων στιγμών και αγαπημένων πραγμάτων που μας προσφέρουν θαλπωρή και ηρεμία, συναίσθημα το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά αλλού. Ωστόσο, για να εξασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν θα διαταράξει αυτή την ηρεμία, παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως είναι μια συνδυαστική ασφάλιση που μας καλύπτει σε όλα τα επίπεδα.
eurolife_3_2
Η ασφάλιση του σπιτιού και του αυτοκινήτου μας, η ασφάλεια υγείας για εμάς και τους αγαπημένους μας, ακόμα και μια ασφάλεια για τις διαδικτυακές συναλλαγές αλλά και για τα προσωπικά μας αντικείμενα, μπορούν να συνδυαστούν ώστε να μας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Με σκοπό να καλύψει όλες μας τις ανάγκες και να θωρακίσουμε όλα όσα αγαπάμε χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, η Eurolife FFH δημιούργησε το καινοτόμο πρόγραμμα EurolifeSYN+, σχεδιασμένο να προσφέρει εκπτώσεις συνδυάζοντας συγκεκριμένα ασφαλιστικά συμβόλαια. Έτσι, όσο περισσότερες ασφαλιστικές ανάγκες καλύπτουμε, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που δικαιούμαστε, αφού η Eurolife FFH μας επιστρέφει μέρος της αξίας των συμβολαίων που αγοράζουμε. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένη προστασία και κάλυψη, με χαμηλότερο κόστος.
PressRelease_EurolifeFFH_EurolifeSYN_main_visual1200x800
Κλείσιμο
Για να εφαρμοστούν οι εκπτώσεις του προγράμματος EurolifeSYN+ θα πρέπει να διαθέτουμε από δύο ασφαλιστικά συμβόλαια και πάνω, σε συγκεκριμένους κλάδους ασφάλισης και σε επιλεγμένα προϊόντα στην ασφάλιση οχήματος, κατοικίας, υγείας, online συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων. Οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά, δηλαδή όσο περισσότερα συμβόλαια έχουμε στην κατοχή μας, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση αποκτάμε στο ασφάλιστρό μας.
PressRelease_EurolifeFFH_EurolifeSYN_discount_1200x800
Πιο συγκεκριμένα, τα ποσοστά των εκπτώσεων έχουν ως εξής:
• Για το 2ο συμβόλαιο που αγοράζουμε έχουμε 5% έκπτωση
• Για το 3ο συμβόλαιο η έκπτωση είναι 10%
• Για το 4ο συμβόλαιο η έκπτωση είναι 15%
• Για κάθε επιπλέον συμβόλαιο η έκπτωση είναι 15%

Προϋπόθεση για να ισχύσει η προσφορά στην αγορά κάθε συμβολαίου, είναι να βρίσκονται σε ισχύ τα προηγούμενα πακέτα και εφαρμόζεται σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός δεν ισχύει για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή οχήματος, για τα οποία εφαρμόζεται πάντα έκπτωση 5%.
Σε περίπτωση που έχουμε δύο συμβόλαια στην ίδια προϊοντική κατηγορία, το ΕurolifeSYNυπολογίζει τις εκπτώσεις που δικαιούμαστε ανάλογα με τον αριθμό των συμβολαίων μας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε δύο ή περισσότερα συμβόλαια της ίδιας κατηγορίας - για παράδειγμα ένα συμβόλαιο ασφάλισης σπιτιού και ένα συμβόλαιο ασφάλισης περιεχομένου σπιτιού - τότε παίρνουμε κανονικά την έκπτωση.
eurolife_1
Επιπλέον, δεν έχει σημασία από πού αγοράζουμε τα ασφαλιστικά προϊόντα που μας ενδιαφέρουν. Μπορούμε να αγοράσουμε διαφορετικά πακέτα από διαφορετικά δίκτυα πωλήσεων, με μόνη προϋπόθεση το προϊόν που μας ενδιαφέρει να διατίθεται από το εκάστοτε δίκτυο της επιλογής μας. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι από το EurolifeSYN+ επωφελούνται όλοι, δηλαδή νέοι και υφιστάμενοι πελάτες, επομένως αν διαθέτουμε ήδη κάποιο ασφαλιστικό προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα, θα λάβουμε αυτόματα την αντίστοιχη έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστικού μας συμβολαίου. Για τη Eurolife FFH αξία έχει ο άνθρωπος και γι’ αυτό το λόγο αναπτύσσει ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που προσφέρουν ένα ισχυρό στήριγμα σε καθημερινή βάση, όπως είναι το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ μέσω του οποίου δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την προτίμηση στους πελάτες της.

Η Eurolife FFH βάζει στο επίκεντρο τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και εξελίσσει τις υπηρεσίες της, ώστε να προσαρμόζονται και να μας βοηθούν να προστατεύουμε όλα όσα έχουν αξία στη ζωή μας.
EurolifeSYN_logo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης