Το Athleisure style παίζει δυνατά!

Το Athleisure style παίζει δυνατά!

Μπες στο παιχνίδι του στυλ και κρατήσου σε φόρμα με αυτές τις ενδυματολογικές επιλογές από το Golden Hall.

GOLDEN_HALL

Sponsored Content

Μια τάση που δυναμώνει και γίνεται και πιο άνετη, αναπαυτική, χαλαρή, ευχάριστη και πολυτελής, μια στυλιστική κατεύθυνση που σου ανεβάζει τη διάθεση: Hoodies, φούτερ, zip -ζακέτες και πολλά παπούτσια, από sneakers μέχρι running, συγκροτούν ένα super trend, που αποδεικνύει ότι τα αθλητικά βρίσκονται παντού και όχι μόνο στους χώρους άθλησης και τα γυμναστήρια. Στο Golden Hall οι προτάσεις είναι πολλές και η επιλογή δύσκολη. Ιδού, λοιπόν: 

NP0A4HE61761-1500x1500

Η μπλούζα Argus που θα βρείτε στο κατάστημα Napapijri (ισόγειο) επαναπροσδιορίζει την έμπνευση της φετινής σεζόν, χρησιμοποιώντας graphic prints και ισχυρά μηνύματα. Με λαιμόκοψη, αυτό το φούτερ είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό μείγμα για άνετο αποτέλεσμα.

YM0YM0081202Z_B

Από τη συλλογή Calvin Klein Jeans Fall/Winter 2023, αυτά τα αναπαυτικά και με χοντρή σόλα sneakers είναι πολλά βήματα μπροστά και αναμενόμενα, θα γίνουν εύκολα το σημείο αναφοράς για τις πρωινές και τις απογευματινές εξόδους. Θα τα βρείτε στο κατάστημα Calvin Klein (ισόγειο).  

S20847-32_1

Τα μπλε ρουά αθλητικά παπούτσια Kirvana Pro της Saucony προσφέρουν απίστευτη ενδυνάμωση στην καθημερινή άθληση, συνδυάζοντας υψηλών επιδόσεων high–tech αντικραδασμική προστασία. Χαρίζουν, όμως, παράλληλα και μια ισχυρή δήλωση χαλαρού στυλ. Θα τα βρείτε στο κατάστημα Runner Store (ισόγειο).     

3027154-001___UA_Hovr_Phantom_3_SE_Reflective__Price__159_99_

Τα δυναμικά HOVR™ Phantom 3 της Under Armour που θα βρείτε στο ομώνυμο κατάστημα (ισόγειο), προσφέρει περισσότερη εκρηκτικότητα και απορρόφηση κραδασμών χάρη στον αφρό UA HOVR αλλά και μεγαλύτερη (υπο)στήριξη στην καθημερινότητα, χάρις στο πλεκτό υλικό γύρω από τον αστράγαλο.

AURORA_FD9082-102_PHCFH001-2000

Και επειδή ένα ζευγάρι sneakers δεν είναι ποτέ αρκετό, αυτά τα λευκά Nike με λαδί λεπτομέρειες από το κατάστημα Nike (ισόγειο) εξελίσσουν στο σήμερα τη vintage κληρονομιά τους και γίνονται το κλειδί πασπαρτού του νεανικού στυλ. 

110339021092-17-940x940

Στο κατάστημα Zakcret Sports (1ος όροφος) τα high-performance αθλητικά παπούτσια ανεβάζουν την ένταση και προοιωνίζουν συναρπαστικές εμπειρίες. Τα Adizero SL της Adidas αποτελούν εγγύηση για κάθε δρομική δραστηριότητα, αλλά και για μια χαλαρωτική βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

20425300_HUAWEIWatchGT4BlackSmartwatch_large_0

Ένα σπορ ρολόι ολοκληρώνει τις Athleisure στιγμές. Το GT 4 Black της HUAWEI που θα βρείτε στο κατάστημα Γερμανός (ισόγειο), διαθέτει έξυπνες λειτουργίες όπως προηγμένη παρακολούθηση καρδιακών παλμών, αλλά και πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης.

Και για το Athleisure style, το Golden Hall είναι ο προορισμός που έχει όσα χρειάζεσαι και επεκτείνει τις ενδυματολογικές σου επιλογές πέρα από τους αθλητικούς χώρους.  

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης