Το νέο καπάκι που αγαπάει την ανακύκλωση και προστατεύει το περιβάλλον

Το νέο καπάκι που αγαπάει την ανακύκλωση και προστατεύει το περιβάλλον

Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι της  εταιρείας Βίκος είναι ένας ακόμη λόγος για να προτιμήσεις τα απολαυστικά αναψυκτικά της, σβήνοντας τη δίψα σου, αλλά και ταυτόχρονα γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της βιωσιμότητας.   

cover2

Sponsored Content

 
Ζούμε σε μία εποχή όπου οι πραγματικά υπεύθυνες επιχειρήσεις δημιουργούν τις εξελίξεις και εργάζονται όχι μόνο για κερδοφορία, αλλά και για έναν πιο πράσινο κόσμο. Αγωνιούν για τον πλανήτη και το περιβάλλον, αναγνωρίζουν τη σημασία της αλλαγής νοοτροπίας και της συλλογικής προσπάθειας και πιστεύουν στη σημασία της εκπαίδευσης. Εισηγούνται καινοτομίες που είναι απλές και ευκολοεφάρμοστες και μέσα από μικρές φαινομενικά κινήσεις, κάνουν μεγάλο καλό. Ένα χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα είναι η Βίκος Α.Ε., που με τη νέα της καμπάνια για το μη αποσπώμενο καπάκι -που διαθέτουν πλέον όλα της τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά- ωθεί στην κοινωνική αλλαγή. 

3

Το νέο καπάκι αποτελεί custom σχέδιο, αποτέλεσμα εσωτερικού R & D (Research & Development) που διήρκησε έναν χρόνο και εγγυάται καλύτερη απόδοση, καθώς μπορεί να ανοιγοκλείσει  πολλέςφορές χωρίς να υποστεί αλλοίωση, αλλά περιέχει και λιγότερο πλαστικό, σε σχέση με το προγενέστερο! Συγκεκριμένα, σε 35% ανέρχεται η μείωση του πλαστικού. Για να συμβεί, βέβαια, αυτό, πραγματοποιήθηκε επένδυση ύψους 6 εκατ. ευρώ, η οποία περιλαμβάνει τη νέα state - of - the - art γραμμή παραγωγής στην Petcom Plastics στη BΙ.ΠΕ Ιωαννίνων καθώς και την αναβάθμιση δύο γραμμών KRONES στο εργοστάσιο παραγωγής αναψυκτικών, στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Η νέα γραμμή παραγωγής έχει την υπογραφή της εξειδικευμένης εταιρείας Husky, και με αυτή την προσθήκη η Petcom Plastics πλέον διαθέτει 18 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, μέσω αυτών των επενδύσεων, έχει αυξηθεί η παραγωγική δυναμικότητα των μονάδων της εταιρείας Βίκος, η οποία μπορεί να φτάσει τα 92,571 πώματα ανά ώρα.

2


Η εταιρεία Βίκος πλαισιώνει τη σημαντική αυτή εξέλιξη που είναι σύμφωνη με τα πρότυπα της αειφορίας και της βιωσιμότητας, με μία έξυπνη και ταυτόχρονα εκπαιδευτική καμπάνια, που με κεντρικό μήνυμα «Μην το σπας… το καπάκι», δείχνει πώς κρατώντας ενωμένο το καπάκι με το μπουκάλι, εξασφαλίζουμε την ανακύκλωση και των δύο, βοηθώντας στη μείωση της ποσότητας πλαστικού (αλλά και της σχετικής ρύπανσης που προκύπτει από την απόρριψή του). Το ενδιαφέρον, βέβαια, για το περιβάλλον δεν αποτελεί καινούρια ιστορία για την εταιρεία Βίκος, που εδώ και 30 χρόνια φροντίζει διαρκώς για την ευημερία και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και την ελληνική κοινωνία.

Μην το σπας, λοιπόν! Κράτα ενωμένο το καπάκι με το μπουκάλι για να διασφαλίσεις την ανακύκλωση και των δύο. Έτσι βοηθάς στη μείωση της ποσότητας πλαστικού που απορρίπτεται στο περιβάλλον, και διευκολύνεις τη διαδικασία της ανακύκλωσης.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης