Το Travelling Bar του Mexha γίνεται η ψυχή των parties

Το Travelling Bar του Mexha γίνεται η ψυχή των parties

Ένα κινούμενο μπαρ έρχεται στο σπίτι μας, στην εταιρεία, σε όποιον χώρο επιλέξουμε, ακόμη και σε ερημικές παραλίες, και ετοιμάζει signature cocktails και όλα όσα χρειαζόμαστε για τους καλεσμένους μας

mexha12

Sponsored Content

Όσοι έχουμε πάει (και ξαναπάει…) στο gastrobar Mexha είμαστε ενθουσιασμένοι με τη χαρούμενη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρά του και την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα με μεσογειακό twist. Ο φωτεινός χώρος, τα χρώματα, οι μυρωδιές, οι γεύσεις και τα μοναδικά cocktails συνθέτουν ένα gastrobar που έχει γίνει εμβληματικό στη γειτονιά της Αγίου Κωνσταντίνου, στο Μαρούσι. Τα cocktails του Mexha βέβαια είναι από μόνα τους ένα ολόκληρο κεφάλαιο αφού στηρίζονται αποκλειστικά στα φρέσκα υλικά και σε κορυφαία αποστάγματα και όσα περιέχει κάθε συνταγή φτιάχνονται στο παρασκευαστήριο του μπαρ, από infusions και αρωματικά έλαια μέχρι homemade σιρόπια. 
Mexha-36
Τώρα, η Αγγελική Πανταλέων, ο Χάρης Βέντης και η Αφροδίτη Βέντη, η ομάδα δηλαδή πίσω απ' το επιτυχημένο Mexha ξεκινά τα ταξίδια με το Travelling Bar, ένα cocktail bar που μετακινείται για να καλύψει τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Μια εξαιρετική ιδέα που πρόκειται να δημιουργήσει μόδα αφού ένα κινούμενο μπαρ θα βρίσκεται κοντά μας για να κάνουμε πάρτι στο σπίτι μας, στον κήπο, στην ταράτσα αλλά και να οργανώσουμε κάθε είδους events.
IMG-20230324-WA0001_copy

Mexha-15
Η cocktail list
Κλείσιμο
Ενώ στην cocktail list του Mexha κυριαρχούν η τεκίλα και το ρούμι, το Travelling Bar προτείνει καταπληκτικά cocktails με όλα τα αποστάγματα. Το τζιν και η βότκα έχουν την τιμητική τους, ενώ τα αρωματικά και ευφάνταστα spritz κυριαρχούν στις απογευματινές εκδηλώσεις.
196678890_m_normal_none
Ένα vintage van στο κέντρο του party
Είναι πολλά περισσότερα από μια έξυπνη ιδέα, είναι μια εμπειρία χαράς. Χάρη στο vintage van Bar του Mexha κάθε party και εκδήλωση που θα οργανώσουμε μπορεί να γίνει απίστευτα γοητευτικό και να αποκτήσει τη δική του προσωπικότητα. Φέρνοντας αέρα ανεμελιάς γίνεται από μόνο του το κεντρικό σκηνικό της εκδήλωσής μας είτε είναι εταιρική είτε ιδιωτική, και δημιουργεί διάθεση για ατέλειωτη διασκέδαση καθώς συνδυάζει την ιδιαίτερη αισθητική μιας άλλης εποχής με όλον τον σύγχρονο εξοπλισμό. Τα ακόμη πιο καλά νέα είναι ότι καταφθάνει σε όποιο μέρος της Ελλάδας το ζητήσουμε και σε όποια τοποθεσία επιλέξουμε. Στήνεται σε κήπους, κτήματα και ερημικές παραλίες και βέβαια καταφθάνει πλήρως εφοδιασμένο με τα απαραίτητα του party ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να απολαύσουμε τη βραδιά.
Mexha-10
Άπειρες δυνατότητες
Το Travelling Bar είναι ο από μηχανής θεός κάθε εκδήλωσης. Στα corporate events είναι όμως το πεδίο που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά είτε πρόκειται για ένα εταιρικό party με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων είτε θέλουμε να κάνουμε ένα event προώθησης προϊόντος. Καθώς η ομάδα του Travelling Bar δεν αφήνει τίποτε στην τύχη, θα σχεδιάσει την κατάλληλη cocktail list για να ταιριάζει με τη θεματολογία της εκδήλωσής μας και θα φροντίσει ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο αφού κάθε γευστική δημιουργία θα περάσει από τα έμπειρα χέρια των καλύτερων bartenders που θα είναι εκεί για να φροντίσουν τους καλεσμένους μας.
152726346_m_normal_none
Μπορούμε όμως να κάνουμε και private parties με tailor made cocktail list που να ταιριάζει στο προσωπικό μας γούστο και σε ότι ονειρευόμαστε. Θα διαλέξουμε μαζί με την ομάδα το concept και εκείνοι θα φροντίσουν για όλα τα υπόλοιπα συμπεριλαμβανομένου και του εξοπλισμού.

Μπορούμε βέβαια να οργανώσουμε και ένα DIY Cocktail Party στο σπίτι μας με τα Signature Cocktail που θα επιλέξουμε και να ξενοιάσουμε από κάθε ετοιμασία αφού όλα όσα θα χρειαστούμε θα παραδοθούν αυθημερόν στο σπίτι μας, μαζί με ό,τι άλλο χρειαζόμαστε για το party μας.
Mexha-21
Αν πάλι θέλουμε να διοργανώσουμε το απόλυτο pre-wedding ή wedding party το Travelling Bar θα είναι εκεί για να εκπληρώσει κάθε επιθυμία μας και δημιουργώντας σε εμάς και τους καλεσμένους μας την πιο κεφάτη και μοναδική ατμόσφαιρα. Με open bar και cocktail open bar σε όποιο εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο επιλέξουμε, η ομάδα θα διαμορφώσει τη διακόσμηση του μπαρ ανάλογα με το θέμα του party, και θα κάνει τους πάντες να μιλάνε για καιρό για την ιδιαίτερη εμπειρία.
146895556_m_normal_none
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης