Οι οδηγοί που βγαίνουν νικητές του παιχνιδιού

Οι οδηγοί που βγαίνουν νικητές του παιχνιδιού

Είναι γνωστό ότι η υπεύθυνη οδήγηση σώζει ζωές. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι πλέον μπορεί να φέρει κέρδη και μοναδικά προνόμια;

Smart-drive-Anytime-Interamerican-1
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), το 2021 καταγράφηκαν 1.032 τροχαία ατυχήματα με 2.454 θύματα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, την κάθε στραβοτιμονιά, λάθος ή κακή στιγμή, πλήρωσαν δύο περίπου άνθρωποι με την υγεία ή τη ζωής τους.

Κάποιοι τη «γλύτωσαν» με μικροτραυματισμούς. Άλλοι πέρασαν πολλές ημέρες στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου και άλλοι μετρούν έως σήμερα τις συνέπειες του ατυχήματος στο σώμα τους. Είναι όμως και εκείνοι που, δίχως να το θέλουν, έγιναν ο ένας από τους δύο ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους κάθε λεπτό στον δρόμο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Κοινή επιθυμία των παραπάνω θα ήταν να μην είχαν εμπλακεί ποτέ σε τροχαίο, να μην είχε καν συμβεί το ατύχημα. Αλλά ο χρόνος δεν επιστρέφει στην πραγματική ζωή. Δεν υπάρχουν σημεία επαναφοράς, όπως στα video–games. Ακόμα όμως και αν η επιθυμία αυτή δεν μπορεί ακριβώς να πραγματοποιηθεί, κάποιοι φροντίζουν να μη χρειαστεί να την εκφράσουν άλλοι στο μέλλον. Γιατί, όπως στα video–games, στο τέλος κάθε διαδρομής μπορεί να υπάρχουν βραβεία και bonus.

Οι υπεύθυνοι οδηγοί βγαίνουν διπλά κερδισμένοι

Φέτος, 13-17 Μαΐου, «έτρεξε» η έβδομη Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας που έχει καθιερώσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, με στόχο την ευαισθητοποίηση για την οδική ασφάλεια στις πόλεις και τις ζώνες των 30 χλμ/ώρα σε αυτές, για την προστασία όσων «δεν τρέχουν» όπως πεζοί, ποδηλάτες, παιδιά, ηλικιωμένοι και άτομα με αναπηρία. Και εκείνους που «κόβουν» ταχύτητα τους επιβραβεύει η Anytime.
Smart-drive-Anytime-Interamerican-2
Η Anytime της Interamerican καινοτομεί για μία ακόμη φορά, παρουσιάζοντας το Smart Drive, το προϊόν που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου. Το Smart Drive συνδυάζει τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime με την εφαρμογή SmartDrive Greece.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με στόχο να αξιολογεί και να επιβραβεύει τον τρόπο που οδηγεί ο κάθε χρήστης, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω σημαντικά κριτήρια για τη συμπεριφορά κατά την οδήγηση:
  • τη διατήρηση του ορίου ταχύτητας
  • την αποφυγή χρήσης κινητού κατά την οδήγηση
  • το προοδευτικό φρενάρισμα
  • την ομαλή επιτάχυνση.

Με βάση τις επιδόσεις του στα παραπάνω, ο χρήστης συγκεντρώνει ένα σκορ που η Anytime θα επιβραβεύσει αναλόγως. Με την υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν:
Κλείσιμο
  • έως και 20% έκπτωση στην κάλυψη της αστικής ευθύνης και των ιδίων ζημιών στην ανανέωση του συμβολαίου τους
  • έκπτωση στο parking τους από το ParkAround
  • ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς με πρόσθετα δώρα, εκπτώσεις και εκπλήξεις
  • άμεση έκπτωση για τις ηλικίες 18-35 ετών τη στιγμή που αποκτούν την εφαρμογή.

Παράλληλα, με το Anytime SmartDrive Greece ο οδηγός βελτιώνει τον τρόπο που οδηγεί εντοπίζοντας τα αδύναμα σημεία του και συγκρίνοντας τις επιδόσεις του με άλλων οδηγών.
Smart-drive-Anytime-Interamerican-3
Η εφαρμογή διατίθεται τόσο στο Google Play όσο και στο App Store και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντελώς δωρεάν μέχρι και για δύο μήνες, δοκιμαστικά. Στη συνέχεια, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες του μεταξύ των προγραμμάτων της Anytime 1) Basic (υποχρεωτική από τον νόμο κάλυψη, μεταφορά του οχήματος από ατύχημα και προσωπικό ατύχημα οδηγού), 2) Value (πλούσια επιλογή με ποιοτικές καλύψεις για προστασία από περισσότερους κινδύνους και 3) Premium (μικτή ασφάλιση για κάλυψη ανεξάρτητα με το ποιος φταίει) διατηρώντας το πρωτοποριακό app οδήγησης για όσο παραμένει ασφαλισμένος.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο οδηγός που επέλεξε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime είναι να ενεργοποιήσει την εφαρμογή SmartDrive στο κινητό του, ώστε κάθε φορά που οδηγεί να μπορεί να βλέπει την επίδοσή του και να βελτιώνει την οδήγησή του.

Οι υπεύθυνοι οδηγοί είναι έξυπνοι οδηγοί και τώρα βγαίνουν διπλά κερδισμένοι: βελτιώνουν αφενός την οδηγική τους συμπεριφορά προς όφελος δικό τους και των συνανθρώπων τους, απολαμβάνουν αφετέρου μοναδικά προνόμια από την Anytime της Interamerican.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης