Η γεύση που αγαπάμε, στη πιο νόστιμη εκδοχή της

Η γεύση που αγαπάμε, στη πιο νόστιμη εκδοχή της

Ένας νέος καταπληκτικός τρόπος να μαγειρεύουμε πεντανόστιμα πιάτα χωρίς την φασαρία της προετοιμασίας.

kokkin1

Sponsored Content

Πολύ συχνά  πιάνουμε τον εαυτό μας να νοσταλγεί όλα εκείνα τα πιάτα τα οποία συνήθιζαν να ετοιμάζουν η μαμά και η γιαγιά μας με περισσή φροντίδα και αγάπη, αφιερώνοντας πολλές ώρες για την ετοιμασία και το μαγείρεμά τους. Αυτές τις μνήμες, τις γεμάτες αρώματα, γεύσεις και νοστιμιά,  θέλουμε με κάθε ευκαιρία να τις ζωντανεύουμε και να τις ξαναζούμε με την ίδια ένταση και συγκίνηση.   Μόνο που στις μέρες μας ο χρόνος έχει γίνει ένα σπάνιο και πολύτιμο αγαθό και πολλές φορές πρέπει να επιλέξουμε τι θα κάνουμε: Να ετοιμάσουμε ένα γεύμα νόστιμο και θρεπτικό που όμως θα μάς κρατήσει για ώρες στην κουζίνα και έπειτα θα μάς υποχρεώσει να τακτοποιήσουμε τον χώρο που έχει αναστατωθεί ή να κάνουμε κάτι εύκολο και γρήγορο θυσιάζοντας ίσως ένα μέρος της γεύσης και της απόλαυσης;
Ευτυχώς οι επιλογές μας εξελίσσονται καθώς τώρα έχουμε στη διάθεσή μας προϊόντα, φτιαγμένα με τα αγνότερα των υλικών, που μας λύνουν τα χέρια. Έχουμε εναλλακτικές οι οποίες μας εξασφαλίζουν οικονομία χρόνου απογειώνοντας παράλληλα το γευστικό αποτέλεσμα.  
MR4_2092_

Πώς το  COOK at HOME κάνει το μαγείρεμα παιχνίδι

Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να ετοιμάσουμε Κοκκινιστό Μοσχαράκι Κατσαρόλας, ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό αξιώσεων, που θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει. Βέβαια, στόχος μας είναι να αναδείξουμε την πρώτη ύλη του πιάτου, δηλαδή το μοσχαράκι, και η σάλτσα μας να είναι πυκνή και νόστιμη, ώστε το φαγητό να είναι δεμένο, εύγευστο και ζουμερό, με την αίσθηση της φρέσκιας ντομάτας να πλημμυρίζει τον ουρανίσκο μας.

Μέχρι τώρα, η διαδικασία ήταν συγκεκριμένη. Έπρεπε να προηγηθεί λίστα με ψώνια, να ελέγξουμε ξανά και ξανά τα υλικά μας ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν ξεχάσαμε και να είμαστε προσεκτικοί στις αναλογίες γιατί μια αστοχία μπορεί να μάς χαλάσει το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα να είναι κατώτερο των προσδοκιών μας.

Τώρα όμως, υπάρχει ένα καλό νέο καθώς η διαδικασία αλλάζει. Τα μόνα που θα χρειαστούμε είναι το μοσχαράκι και η πλούσια σάλτσα μαγειρέματος ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ  COOK at HOME. Τομάτα, τοματοπολτός, κρεμμύδι, καρότο, ελαιόλαδο, κόκκινο κρασί, καστανή ζάχαρη, αλάτι, σκόρδο, μαύρο πιπέρι, μπαχάρι και εκχύλισμα μαγιάς είναι τα 12 διαλεχτά φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας που περιέχει. Πρόκειται για ένα μπουκαλάκι νοστιμιάς, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές. Εμείς, αρκεί να σοτάρουμε το κρέας, να προσθέσουμε το COOK at HOME και νερό και να αφήσουμε το φαγητό να μαγειρευτεί. Δεν χρειάζεται να κάνουμε απολύτως τίποτε άλλο.

Ούτε να ξεφλουδίσουμε και να τρίψουμε τις ντομάτες, ούτε να ψιλοκόψουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα, ούτε να αναζητήσουμε την ακριβή δοσολογία και αναλογία του ελαιολάδου, του κρασιού και των μπαχαρικών. Γεύση πλούσια και σπιτική και επιπλέον χωρίς να λερώσουμε σκεύη. Το σημαντικό είναι ότι το φαγητό μαγειρεύεται μαζί με τη σάλτσα και έτσι όλα τα υλικά δένουν με ιδανικό τρόπο κάνοντας το κρέας πιο τρυφερό από ποτέ. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια επανάσταση στις σάλτσες μαγειρέματος, ένας νέος καταπληκτικός τρόπος να μαγειρεύουμε αγαπημένα ελληνικά πιάτα με κρέας ή κοτόπουλο, χωρίς την φασαρία της προετοιμασίας, εύκολα, με πολλά φυσικά υλικά που δεν θα τα χρησιμοποιούσαμε συχνά στην κουζίνα μας.

Κλείσιμο
MR4_2202_
Ημέρες νοστιμιάς
Υπάρχουν όμως και άλλα καλά νέα, αφού μπορούμε κάθε μέρα να μαγειρεύουμε ένα διαφορετικό φαγητό αξιώσεων στον φούρνο ή την κατσαρόλα με τις σάλτσες COOK at HOME. Κάθε σάλτσα είναι εξειδικευμένη για κάθε συνταγή και μέσα σε ένα μόνο μπουκαλάκι περιέχει όλα τα υλικά που θα χρειαστούμε, στις τέλειες αναλογίες, για να μαγειρέψουμε πεντανόστιμο μοσχαράκι κοκκινιστό, κοτόπουλο λεμονάτο ή κοκκινιστό, κοτόπουλο κάρυ, και bbq.

Είναι πράγματι εκπληκτικό το γεγονός ότι όλη η γεύση και η μνήμη των αγαπημένων μας φαγητών μπορεί να περιέχεται σε ένα μπουκαλάκι.

MAR_4897_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης