Αυτός είναι ο καλύτερος λόγος για να κατηφορίσεις στα Νότια τις γιορτές

Αυτός είναι ο καλύτερος λόγος για να κατηφορίσεις στα Νότια τις γιορτές

To Four Seasons στον Αστέρα Βουλιαγμένης φοράει τα καλά του για τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου και ανοίγει τις πόρτες του για να απογειώσει τις αισθήσεις σου

arthroimage00020
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κατευθυνθεί κανείς στα Νότια Προάστια της πόλης. Αλλά αυτές τις γιορτές η Αθηναϊκή Ριβιέρα έλκει -δικαιωματικά- τα βλέμματα με την υψηλή αισθητική και φιλοξενία της. Το Four Seasons στον Αστέρα Βουλιαγμένης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής των Αθηναίων καθώς και των επισκεπτών της Αθήνας που θέλουν να συνδυάσουν την παραμονή τους εδώ με τη θάλασσα και τη γαλήνη του αττικού τοπίου σε συνδυασμό με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Όμως, ειδικά αυτές τις ημέρες, τις πιο λαμπερές του έτους, η «Ναυσικά» υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στη μαγευτική τοποθεσία τους, ζωντανεύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

nafsika



Εντυπωσιακοί στολισμοί, πρωτότυπα μενού και κοκτέιλς, εορταστικά brunch, παιδικές δραστηριότητες, ζωντανές παραστάσεις swing και jazz, χριστουγεννιάτικη αγορά και καρουζέλ. Όλα στο Four Seasons είναι έτοιμα για να αποτελέσουν σημείο αναφοράς των γιορτών. Μέχρι το αποκορύφωμα της εμπειρίας, τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Την Παραμονή Χριστουγέννων κάντε ένα δώρο σε εσάς και τους αγαπημένους σας και περάστε μια όμορφη ημέρα στο Mercato.  Απολαύστε ένα δείπνο πέντε πιάτων με θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα από 7μ.μ .έως 1π.μ. και αφήστε τη φιλοξενία των ανθρώπων του Four Seasons να  επιδράσει θετικά στη διάθεσή σας. 

Ανήμερα τα Χριστούγεννα  απολαύστε την εορταστική εκδοχή του Sunday Brunch στον ίδιο χώρο, στο Mercato. Ήδη έχει αγαπηθεί ολοκληρωτικά. Την ημέρα των Χριστουγέννων θα σας ενθουσιάσει. Αγκαλιάστε το πνεύμα της ημέρας και αφεθείτε στο λαμπερό, γιορτινό, σκηνικό του  εκλεπτυσμένου εστιατορίου (από τις 12:30 έως τις 4:30μ.μ.)


Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Four Seasons

Κλείσιμο
Το μεγαλύτερο πρωτοχρονιάτικο party μετακομίζει νότια! Μεγαλοπρεπής χώρος, εκλεπτυσμένες γεύσεις, show πυροτεχνημάτων, χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε συνδυασμό με μια γαστρονομική εμπειρία επτά πιάτων με premioum wine pairing. Live performance απο τους Gadjo Dilo και μετά τη 1:00 οι dj's θα αναλάβουν να ξεσηκώσουν όλους όσοι βρεθούν στο χώρο του Avra. Το Four Seasons έχει φροντίσει τα πάντα με μαεστρία, ώστε η έναρξη του 2020 να  μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας! 

four



Χριστουγεννιάτικα Δώρα

Ξεδιπλώστε τη μαγεία της σεζόν με επιλεγμένα δώρα από τη Four Seasons για εσάς και τους αγαπημένους σας. Από παραδοσιακές εορταστικές λιχουδιές, μέχρι μοναδικές εμπειρίες Spa και custom made συνθέσεις δώρων, το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα ξεπεράσετε τις προσδοκίες των αγαπημένων σας προσώπων!


Στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου οι μικροί φίλοι θα ενθουσιαστούν από το πλήθος των δραστηριοτήτων στο Four Seasons. Απογεύματα γεμάτα Παραμύθια, Χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού, βόλτα με πόνυ και Carousel είναι μόνο λίγες από τις αμέτρητες επιλογές που θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα στο Four Seasons τον αγαπημένο τους προορισμό! Από τις 8π.μ. έως τις 4:30μ.μ. οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι.

Spa Pampering 

Όλο το Δεκέμβρη γιορτάστε τη χαλάρωση που προσφέρει το Spa. Eίτε αναζητείτε να ξεφύγετε από τη φασαρία των γιορτών είτε την προετοιμασία ομορφιάς για να λάμπετε τις φετινές γιορτές, επιλέξτε το ιδανικό πακέτο θεραπείας σώματος ή προσώπου που πραγματοποιείται από τους ειδικούς θεραπευτές του ξενοδοχείου. Καθημερινά από τις 10π.μ. έως τις 8μ.μ.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά και Carousel 

Μπείτε στο πνεύμα των γιορτών στην παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά! Απολαύστε Glühwein, ζεστή σοκολάτα, γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, παραδοσιακά γούρια, τέχνες-καιδραστηριότητες χειροτεχνίας, καθώς επίσης και ένα μαγικό Carousel που θα ενθουσιάσει τους νεαρούς επισκέπτες του Four Seasons.

Βεράντα Mercato, καθημερινά μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 11:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. & από τις 4:30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ.


Βόλτα με Πόνυ 

Καθώς οι τάρανδοι ήταν απασχολημένοι ετοιμάζοντας το ταξίδι τους με τον Άγιο Βασίλη, μας έστειλαν τα εκπαιδευμένα ξαδέλφια τους να δείξουν στους μικρούς επισκέπτες πως η μαγεία της σεζόν ζωντανεύει στο Four Seasons Athens. 24 , 25, και 31 Δεκεμβρίου 2019 και 1 Ιανουαρίου, 2020 για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.
image00001
image00002
image00010
image00023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης