Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ξεκινά από την Καστέλλα…

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ξεκινά από την Καστέλλα…

The Alex: To 5ο μέλος του Ομίλου Santikos Collection στην Καστέλλα του Πειραιά , εμπνευσμένο από το όραμα του Αριστοτέλη Ωνάση για τη «Μόντε Καστέλλα»

alex01
Έπειτα από την πολυετή και επιτυχημένη πορεία των 4 ξενοδοχειακών μονάδων του, ο Όμιλος Santikos Collection είναι στην ευχάριστη θέση να μας υποδεχθεί για πρώτη φορά στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καστέλλα του Πειραιά, στις 20 Ιουνίου με το νέο μέλος του ομίλου, το «The Alex».
alex02

Το «The Alex» διαθέτει 33 δωμάτια και μία σουίτα, ενώ στο ισόγειο οι πελάτες του ξενοδοχείου και όχι μόνο, θα απολαμβάνουν το all-day cafe & bistrot «The Botanist». Το rooftop restaurant & bar «Nest» αναμένεται να γίνει σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, λόγω της μοναδικής θέας που προσφέρει τόσο προς το Φαληρικό όρμο και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, όσο και προς την Πάρνηθα και το Σαρωνικό κόλπο. Επιπλέον, η ύπαρξη ιδιωτικού parking συμβάλλει ακόμη στην εύκολη πρόσβαση στους χώρους του ξενοδοχείου.
alex03

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Σαντίκος, Managing Director της Santikos Collection «Το άνοιγμα του The Alex σηματοδοτεί μια νέα σελίδα για τον όμιλο μας, δημιουργώντας μια σειρά ξενοδοχείων για τους σύγχρονους «business travelers» με έμφαση στο τοπικό στοιχείο σε μια ανερχόμενη τουριστικά περιοχή. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την Καστέλλα και το Μικρολίμανο να γίνει ένα σημείο αναφοράς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εμπνεόμενοι και από το όραμα του Αριστοτέλη Ωνάση για τη Μόντε Καστέλλα»

Διευθύντρια του νέου ξενοδοχείου ανέλαβε η Μαρία Σουγαράκη. Η πολυετή της εμπειρία τόσο στον κλάδο της Φιλοξενίας όσο και στον όμιλο, την καθιστά την πλέον κατάλληλη να ηγηθεί του νέου αυτού εγχειρήματος.

Σχετικά με εμάς
Τα Santikos Collection είναι ένας οικογενειακός Όμιλος που δημιουργήθηκε το 1986 στο νησί της Αλοννήσου. Έκτοτε έχουν προστεθεί ακόμα 4 ξενοδοχειακές μονάδες με το πέμπτο μέλος να περιμένει τον πρώτο του φιλοξενούμενο τον Ιούνιο του 2019. Με πάθος και επιμονή δημιουργήθηκε μία αλυσίδα ξενοδοχείων συνδυάζοντας πάντα την κληρονομιά του κάθε τόπου, τον τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και την κομψότητα.
Θεωρώντας πως ένα ξενοδοχείο μπορεί να υπάρξει μόνο σε αρμονία με το περιβάλλον και την τοπική κοινότητα αποστολή του Ομίλου είναι η προώθηση και η ενίσχυση της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας και των προϊόντων της, εναρμονισμένα με την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη κάθε μονάδα ξεχωριστά.


Διαβάστε περισσότερα για την εταιρία μας εδώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης