Αγάπη, τι κάνεις αυτό το Σάββατο; Πάμε Λονδίνο μόνο με €56!

tourismos1

Από τις 31 Μαρτίου, η Cobalt Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Κύπρου, σου δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείς  την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, σε τιμές που αρχίζουν από μόνο €56!

Ένα μείγμα μεγαλείου, ιστορίας, στυλ, κουλτούρας και μερικοί από τους πολυτιμότερους θησαυρούς του κόσμου, περιμένουν να τους «γνωρίσεις» ή απλώς να τους συναντήσεις ξανά!

Δες το Λονδίνο από ψηλά στο London’s Eye, συνάντησε μια διασημότητα στο Madame Tussauds, απόλαυσε τη βόλτα σου στο Covent Garden, περπάτησε στο Hyde Park ή απλώς ανακάλυψε το μπαράκι που σου ταιριάζει στο Soho!

Όλα πάντως χωράνε σε 1 μόνο Σαββατοκύριακο… κάνοντάς σε να αισθάνεσαι όχι μόνο ότι βρίσκεσαι στο κέντρο του κόσμου, αλλά ότι είναι ένας ολόκληρος κόσμος μέσα σε μία πόλη!

Μένει απλώς να το ζήσεις και να κάνεις τώρα την κράτησή σου!

Η προσθήκη του αεροδρομίου του Γκάτγουικ αποτελεί το 3ο στη σειρά δρομολόγιο των απευθείας πτήσεων της Cobalt από την Αθήνα, ενισχύοντας και εμπλουτίζοντας το ευρωπαϊκό δίκτυο δρομολογίων της.

Οι πτήσεις Αθήνα-Γκάτγουικ πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A320, δίνοντάς σου τη δυνατότητα, να ταξιδεύεις με άνεση, σε προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ: www.cobalt.aero

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ookopioo

Να φτιάξουν το site τους πρώτα. Από κινητό ή πλοήγηση είναι ανυπόφορη μη πω αδυνατη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hotel_pixabay_364610768

Τα πιο παράξενα αιτήματα που διατυπώθηκαν το 2018 από τουρίστες αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι της βρετανικής αλυσίδας οικονομικών ξενοδοχείων Travelodge, στις 552 μονάδες της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαβάστε ορισμένα από αυτά...

tourismos_tour

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «περισσότεροι επισκέπτες φθάνουν στην Ελλάδα από πιο μακρινές χώρες, όπως η Κίνα ή οι Ηνωμένες Πολιτείες, για να ανακαλύψουν την Νότια Ευρώπη και να δουν την Ελλάδα ότι είναι μια ασφαλής χώρα»

INOTOURISMOS

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού θεσμοθετήθηκε το 2009 και εορτάζεται κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων – μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή οινοτουριστικών δικτύων