ΕΟΤ: O τουρισμός συνδέεται με τη μόδα

moda-catwalk

Δίνουν 7.000 ευρώ στην Εβδομάδα Μόδας Αθήνας

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε τη διάθεση ποσού 7.000 ευρώ με ΦΠΑ, ως οικονομική συμμετοχή του στην δράση που αφορά στη διοργάνωση της 23ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας -(AXDW), που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018. Μέρος του ποσού αυτού θα χρησιμοποιηθεί για την έκδοση τεσσάρων αεροπορικών εισιτηρίων, προσκεκλημένων δημοσιογράφων από το εξωτερικό. Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η αναφερόμενη ενέργεια προβολής είναι ενδιαφέρουσα και άπτεται του σκοπού και της αποστολής του καθότι έχει ως στόχο την εξωστρέφεια και την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, ως προορισμό για luxury tourism. Κατά τον ΕΟΤ είναι αποδεκτό ότι ο τουρισμός συνδέεται με την μόδα και αυτή η διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός προβάλλει την Αθήνα ως Ευρωπαϊκό προορισμό μόδας και σύγχρονης μορφής δημιουργικότητας και πολιτισμού. Επίσης, ο ΕΟΤ σημειώνει ότι η συμμετοχή ξένων ΜΜΕ και ο χώρος στον οποίο πραγματοποιείται η εκδήλωση (Ζάππειο Μέγαρο), προσδίδουν ιδιαίτερο κύρος στην διοργάνωση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ruppel

Δύο νέοι από το Άγκιστρο θέλησαν να μεταφέρουν στον τόπο τους το παράδειγμα του Βερντέν - Περιηγήσεις με ήχους, περάσματα από καπνούς και φανάρια εποχής προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία 

hotelll

Το ήδη βραβευμένο ως World’s Leading Eco-Lodge 2017, Aristi Mountain Resort & Villas, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως World’s Leading Eco-Lodge 2018 στη διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awards, αποτελώντας το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο υποψήφιο για το βραβείο! Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στη Λισσαβόνα το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του ξενοδοχείου κα Στέλλα Σιδερά.

3