Άναψε «πράσινο» το υπουργείο Τουρισμού για το Navarino Waterfront

Άναψε «πράσινο» το υπουργείο Τουρισμού για το Navarino Waterfront

H νέα μονάδα θα έχει χαρακτηριστικά βιοκλιματικού σχεδιασμού (συστήματα σκίασης κ.λ.π.), ενώ προβλέπεται επιπλέον φύτευση του οικοπέδου σε 38 στρέμματα της έκτασης έναντι των προβλεπομένων 33 στρεμμάτων

«Πράσινο φως» για το νέο ξενοδοχείο του συγκροτήματος της Costa Navarino στη Μεσσηνία άναψε το υπουργείο Τουρισμού.

Με σχετική απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια, η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ) ενέκρινε την άδεια δόμησης για το νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων από την ΤΕΜΕΣ στον οικισμό Κάτω Γιάλοβας Μεσσηνίας. Οι εργασίες για τη νέα μονάδα αναμένεται να ξεκινήσουν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Με βάση την άδεια δόμησης για το έργο, το νέο Navarino Waterfront θα κατασκευαστεί σε έκταση 124 στρεμμάτων, ενώ δεν πρόκειται να εξαντληθεί το σύνολο της επιτρεπόμενης δόμησης, με σαφή τη δέσμευση από πλευράς του ομίλου για θετικό περιβαλλοντικό ισοζύγιο στην περιοχή της Μεσσηνίας και επενδύσεις βασισμένες στην αειφορία. Με βάση ακριβώς αυτό το σκεπτικό, η νέα μονάδα θα έχει χαρακτηριστικά βιοκλιματικού σχεδιασμού (συστήματα σκίασης κ.λ.π.), ενώ προβλέπεται επιπλέον φύτευση του οικοπέδου σε 38 στρέμματα της έκτασης έναντι των προβλεπομένων 33 στρεμμάτων. Οσον αφορά τη δόμηση του κτιρίου, αυτή θα φθάνει τα 32.200 τ.μ. περίπου, έναντι των επιτρεπόμενων 53.600 τ.μ., ενώ προβλέπεται χώρος στάθμευσης για 767 οχήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης