Πρόσκληση στην παρουσίαση ταξιδιωτικού οδηγού: Γνωρίζοντας την Τριφυλία

Πρόσκληση στην παρουσίαση ταξιδιωτικού οδηγού: Γνωρίζοντας την Τριφυλία

To πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει ολιγόλεπτους χαιρετισμούς από τον κ. Δήμαρχο και τους ανώτερους θεσμικά παρευρισκόμενους εκπροσώπους της Πολιτείας

Στον κινηματογράφο Δαναο.

Έχουν προσκληθεί Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι κλπ.  

Κατά την είσοδο, στο φουαγέ του κινηματογράφου, θα υπάρχει πρωινό κέρασμα φιλοξενίας (καφέ) και μετά το τέλος της εκδήλωσης παράθεση μπουφέ κρύου γεύματος.
Την εκδήλωση μουσικά «θα ντύσει» (κατά την υποδοχή των προσκεκλημένων και μέχρι την έναρξη της εκδήλωσης) ο πιανίστας κ. Νικ. Παπαδήμος.

Ο αριθμός των παρευρισκομένων υπολογίζεται στα 250 άτομα.

Διαβάστε ολόκληρη την πρόσκληση εδώ
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ruppel

Δύο νέοι από το Άγκιστρο θέλησαν να μεταφέρουν στον τόπο τους το παράδειγμα του Βερντέν - Περιηγήσεις με ήχους, περάσματα από καπνούς και φανάρια εποχής προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία 

hotelll

Το ήδη βραβευμένο ως World’s Leading Eco-Lodge 2017, Aristi Mountain Resort & Villas, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως World’s Leading Eco-Lodge 2018 στη διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awards, αποτελώντας το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο υποψήφιο για το βραβείο! Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στη Λισσαβόνα το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του ξενοδοχείου κα Στέλλα Σιδερά.

3