Σπίτι - σπήλαιο 250 ετών στην Καλντέρα στα καλύτερα της Airbnb

Σπίτι - σπήλαιο 250 ετών στην Καλντέρα στα καλύτερα της Airbnb

Διαθέτει ιδιωτική βεράντα για χαλάρωση, δείπνο και ηλιοθεραπεία, με φόντο την πιο εντυπωσιακή θέα της Σαντορίνης και της Θηρασιάς

Ανάμεσα στα οκτώ ενοικιαζόμενα διαμερίσματα από όλο τον κόσμο, που βρίσκονται στην πλατφόρμα της Airbnb και διαθέτουν θέα που κόβει την ανάσα, συμπεριλαμβάνεται η Σαντορίνη, με το Hector Cave House στην Καλντέρα, σύμφωνα με το μεγάλο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure.

«Ποιός θα πίστευε ότι υπήρχε κάτι σαν σπίτι-σπήλαιο με θέα; Το Hector Cave House κτίστηκε μέσα στο βράχο της Καλντέρας πριν 250 χρόνια. Διαθέτει ιδιωτική βεράντα για χαλάρωση, δείπνο και ηλιοθεραπεία, με φόντο την πιο εντυπωσιακή θέα της Σαντορίνης και της Θηρασιάς», αναφέρει το περιοδικό για το ενοικιαζόμενο σπίτι στη Σαντορίνη.

Δείτε τα υπόλοιπα...

1. Μεσαιωνικό χωριό Riva de Solto, Ιταλία2. Εκουαδόρ3. Θέα στον Πύργο του Άιφελ, Παρίσι4. Λίμνη Κόμο, Ιταλία5. Οκλαντ, Νέα Ζηλανδία6. Sydney Opera House και Harbour Bridge7. Κωνσταντινούπολη


8. The Hector Cave House - Καλντέρα, Σαντορίνη

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

homm_main01

homm® θα πει: home management made easy, το να μετατρέπεις δηλαδή τη μέχρι τώρα δύσκολη διαχείριση του ανεκμετάλλευτου ακινήτου σου, σε κάτι απλό και το διαμέρισμα σου σε ένα ζεστό τουριστικό κατάλυμα.